ΟΧΙ στα σκουπίδια, ΟΧΙ στο Σ.Μ.Α. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΝΤΡΟΠΗ  –  ΝΕΑ  ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ   ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 22 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Με τη δυναμική και πετυχημένη παρέμβαση μας στο περιφερειακό συμβούλιο με μεγάλο πλήθος κόσμου (στις 8-3-2012), βροντοφωνάξαμε ότι με τις απειλές και την αδιάλλακτη στάση των υπευθύνων ο λαός της Ευκαρπίας λέει ΟΧΙ στα σκουπίδια, ΟΧΙ στο Σ.Μ.Α. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Από το απόγευμα της Παρασκευής η αστυνομία αναζητά 22 (τουλάχιστον) συμπολίτες μας, στους οποίους κατατέθηκε μήνυση  για άσκηση παράνομης βίας ! , με τη διαδικασία του Αυτοφώρου!

Ήδη πήγαν να συλλάβουν με αυτόφωρο 5 συμπολίτες μας (με μέσο όρο ηλικίας τα  65 έτη!!!!)  με σκοπό να οδηγηθούν στο ακροατήριο του Αυτοφώρου. Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν για να σταματήσουμε το δίκαιο αγώνα μας για να μην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ και άλλο η ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ δεν πτοούμαστε  και θα συνεχίσουμε πιο αποφασισμένοι. Είμαστε στην Τελική Ευθεία και ας προσπαθούν με κάθε μέσο να διαλύσουν το Δίκαιο Αγώνα μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  Όλοι σε επιφυλακή. Αν συμβεί κάτι τότε τηλεφωνούμε στο δίκτυο και αντιδρούμε συνολικά, μαζί με τους δικηγόρους του δικτύου και του δήμου Παύλου Μελά Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν ότι είμαστε πολίτες 2ης διαλογής και λένε στους δικαστές τι να εκτελούν; Πότε ασκήσαμε βία; Προκαλούν και το ξέρουν. Με το τσαμπουκά και χωρίς τη βούληση μας πάνε να κατασκευάσουν το Σ.Μ.Α. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυναμώσουν την οργή του κόσμου τη; Ευκαρπίας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΣΤΟ Σ.Μ.Α. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ (ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ):

Α.  Περιφρούρηση του χώρου εργασιών της κατασκευής του ΣΜΑ  100 μέτρα πίσω από το ΤΙΤΑΝ,  για να μην ξεκινήσουν οι εργασίες: Κάθε πρωί από τις 7 και μετά.

Β. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:  Κάθε Τετάρτη στις  20:00, στο 1ο δημοτικό Ευκαρπίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *