ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το ελληνικό κράτος, ο στρατός κατοχής του καθεστώτος επιχειρεί να καταλάβει κάθε γωνιά της πόλης. Οι ένστολοι δολοφόνοι εισέβαλαν στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ στο Κερατσίνι και στο κατειλημμένο δημαρχείο του Κερατσινίου. Επιτέθηκαν σε νεολαίους, απέκλεισαν πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους αγώνα, περικύκλωσαν την περιοχή των Εξαρχείων και το Πολυτεχνείο, προχωρώντας σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών και συλλήψεων που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Τα φερέφωνα του καθεστώτος, τα ΜΜΕ, αναμεταδίδουν την κρατική προπαγάνδα δημιουργώντας κλίμα τρομοϋστερίας.

Ένα χρόνο μετά την κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη, το σύστημα της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης επιχειρεί να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος. Επιχειρεί να επιβάλει ένα καθεστώς έκτακτης ανάγκης προκειμένου να ανακόψει την κοινωνική οργή και να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στην κοινωνία.

Με βάση τις συνθήκες κατοχής που διαμορφώνονται σε όλη την πόλη, καταλαμβάνουμε το χώρο του Πολυτεχνείου. Καλούμε κάθε αντιστεκόμενο στη συνέχιση του αγώνα με κάθε μέσο. Κρατάμε τον χώρο και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους αντιμετωπίζουν την κρατική καταστολή.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ, 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ’09, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 1.30 μ.μ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ


ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Ρεσάλτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *