Κυβερνητικές απειλές για επιστράτευση των ναυτεργατών -Το ανέκδοτο της ΔΗΜΑΡ (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των απεργών ναυτεργατών με τον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους υποσχέθηκε ότι θα πάρουν αυτά που τους χρωστούν οι εφοπλιστές, που τους έχουν απλήρωτους έξη ολόκληρους μήνες, σε δυο δόσεις!!!.
Για την απόσυρση του νομοσχεδίου που αποτελεί ταφόπλακα για τους Έλληνες ναυτεργάτες, kai to opo;io δίνει τη χαριστική βολή στις εργασιακές σχέσεις, τους μισθούς και την απασχόληση του ναυτικού κόσμου,  ο κυβερνητικός αξιωματούχος δεν προέβει σε καμιά δέσμευση.

Η απεργία λήγει το πρωί της Τετάρτης ενώ αύριο θα υπάρξει συνεδρίαση της ΠΝΟ για να αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί ο αγώνας τους και θα αδιαφορήσουν για τις απειλές του υπουργού Ναυτιλίας που άφησε με δηλώσεις του να εννοηθεί ότι αν συνεχιστεί η απεργία των ναυτεργατών τότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επιστράτευση των απεργών.

Το ανέκδοτο της μέρας το ακούσαμε από τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ, Σπύρο Λυκούδης, που όταν ρωτήθηκε για την θέση του κόμματος του σε ενδεχόμενη επιστράτευση των ναυτεργατών απάντησε:«δεν θα φτάσει καλά στα αυτιά της ΔΗΜΑΡ μία νέα επίταξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *