Ομορφος κόσμος ηθικός, ΚΥΠατζήδικα πλασμένος

Η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο βρόμικη υπηρεσία που υπήρξε/ υπάρχει από συστάσεως του ελληνικού κράτους.
Για τον ρόλο της είχαμε κάνει μια εκτενή αναφορά εδώ και θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει.

Μας έκανε τεράστια εντύπωση το μαιηλ που πήραμε από αναγνώστη του μπλογκ μας –και τον ευχαριστούμε γ’ αυτό- και μας υπέδειξε τον χώρο όπου ξεκατινιάζονται δημοσίως οι Κυπατζήδες και μάλιστα με εκφράσεις που θα αποφεύγαμε να τις αναπαράγουμε.

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Οι πράκτορες της ΚΥΠ/ΕΥΠ συχνάζουν σε blog όπου με ψευδώνυμα βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα!!!

Αφορμή έχει σταθεί ένα συνέδριο που έκαναν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη τα καλόπαιδα της ΕΥΠ και στα οποίο συζητήθηκε ανάμεσα στα άλλα η αργία στην οποία τέθηκε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος κατηγορείται για κατασκοπεία σε βάρος της Ελλάδας!!!

Ο τύπος που κατηγορείται ότι δούλευε για ξένη μυστική υπηρεσία πουλώντας απόρρητα έγγραφα της υπηρεσίας του, φαίνεται ότι εκβιάζει απροκάλυπτα –τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχουμε διαβάζοντας το μπλογκ όπου γράφουν οι Κυπατζήδες- επιδιώκοντας να βγει λάδι γιατί στην αντίθετη περίπτωση απειλεί ότι θα ανοίξει το στόμα του και θα κάψει πολλούς. (Δεν μπαίνουμε στον πειρασμό να μεταφέρουμε τα όσα γράφονται εκεί –που εμπλέκουν και σημερινό βουλευτή του ΛΑΟΣ που θήτευσε στην ΕΥΠ).

Ομορφος κόσμος ηθικός, ΚΥΠατζήδικα πλασμένος

3 απαντήσεις στο “Ομορφος κόσμος ηθικός, ΚΥΠατζήδικα πλασμένος”

  1. Αυτό μας έλειπε να δούμε το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ να έχει παραπομπεί σε Κυπατζίδικο blog!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *