Οι Eργαζόμενοι/Aπολυμένοι στα Metropolis συνεχίζουν τον αγώνα τους (Βίντεο)

tn8Οι Eργαζόμενοι/Aπολυμένοι στα Metropolis συνεχίζουν να δίνουν έναν πολύμορφο αγώνα απέναντι στην στυγνή εργοδοσία τους. Στα πλαίσια αυτά μας έστειλαν και το βιντεάκι που παραθέτουμε.

Αντιγράφουμε από τον ιστότοπο τους:

Ο υπόδικος Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ομίλου MAD και της άλλοτε αλυσίδας καταστημάτων Metropolis), αντιλαμβανόμενος ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του, έπειτα από τον επίμονο αγώνα που δίνουμε στο δρόμο και στα δικαστήρια εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια προκειμένου να μας καταβάλλει τους μισθούς 4-5 μηνών και τις αποζημιώσεις μας, που έχει καρπωθεί παράνομα και αρνείται να μας καταβάλλει, προχώρησε σε μήνυση εναντίον απολυμένων των καταστημάτων Metropolis.

Με την άσκηση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μας, ο Ανδρέας Κουρής επιχειρεί να ανατρέψει την εις βάρος του δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, έπειτα από αγωγή που είχαμε ασκήσει εναντίον του, η οποία μας έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων (μετοχές του σε άλλες εταιρείες, προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα κ.τ.λ.) εκτός της εταιρείας Metropolis. Κι αυτό, γιατί η συγκεκριμένη απόφαση, εκτός από τις αποζημιώσεις των απολυμένων, αναγνωρίζει και την ατομική ευθύνη που έχει ο Ανδρέας Κουρής ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «Μετρόπολις ΑΕΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *