Ν.Μπογιόπουλος: Τα συμφέροντα πίσω από την έντονη κινητικότητα για το ελληνικό ζήτημα (Ηχητικό)

mpogΌπως πάντα καίριες και ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις του Νίκου Μπογιόπουλου που ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε από συνέντευξη που έσωσε στον ραδιοσταθμό 9, 84.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα ο δημοσιογράφος εκτίμησε ότι υπάρχουν Γεωπολιτικά συμφέροντα πίσω από την έντονη κινητικότητα για την Ελλάδα με τους Αμερικάνους να στέλνουν μηνύματα, τη Γερμανία να καλεί Τσίπρα στο Βερολίνο και τον πρωθυπουργό να συναντάται ένα μήνα νωρίτερα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Εδώ και πέντε χρόνια υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα σε Αμερική και Γερμανία, υπογράμμισε ο ίδιος με την Ελλάδα να έχει προσφερθεί σαν πειραματόζωο στο πλαίσιο αυτής της παγκόσμιας καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης από το εγχώριο πολιτικό σύστημα και την εγχώρια άρχουσα τάξη.

Κάνοντας μια γενική πολιτική τοποθέτηση εστιαζόμενος στις παγκόσμιες ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις, ο δημοσιογράφος εστιάστηκε στην εφαρμοζόμενη πολιτική από την νέα κυβέρνηση και στην ριζική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ από τις προεκλογικές του εξαγγελίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *