Ξεκατινιάσματα μεταξύ βουλευτών των κομμάτων εξουσίας (Ηχητικό από την εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου)

Το παρακάτω ηχητικό από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου είναι το ερέθισμα γι’ αυτή μας την ανάρτηση. Σ’ αυτό ακούμε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Λυκουρέντζου που αναφέρετε στην σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία και στο που επικεντρώθηκε η διαμάχη μεταξύ των βουλευτών των κομμάτων εξουσίας και τον εύστοχο σχολιασμό που έκανε ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ολο αυτό το σκηνικό που ακούμε παρακάτω είναι για μας αναμενόμενο. Αφού οι ουσιαστικές πολιτικές διαφορές Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ μηδαμινές, εκεί που θα παιχτεί το “παιχνίδι” είναι στο ζήτημα της σκανδαλολογίας και στο πιο κόμμα έχει τα λιγότερα διεφθαρμένα στελέχη.

Χτες μια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα μας γνωστοποίησε ότι ένας νεοδημοκράτης βουλευτής “μεγαλουργεί” σαν κοράκι των Funds και των τραπεζιτών. Ρελάνς σήμερα από ένα φιλοκυβερνητικό έντυπο το οποίο μας λέει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης “έχτισε βίλα με δάνειο για τρίτεκνους”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αφού Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ γουστάρουν να ξεκατινιατούν “επί προσωπικού” γιατί δεν ανοίγουν μέτωπο για το πιο κόμμα περιλαμβάνει στους κόλπους του τους περισσότερους κωλοτούμπες πολιτικούς; Και με αφορμή τα όσα παρακολουθούμε στο ηχητικό δεν θα ήταν καλό οι νεοδημοκράτες να μιλήσουν για τον “κηπουρό” του ΓΑΠ, Γιάννη Ραγκούση, τον “πολιτικό ογκόλιθο που ομολογεί ότι εξαγοράστηκε για 7.000 ευρώ τον μήνα από τον “άθλιο καιροσκόπο” Τσίπρα, να κάνουν κριτική στην πολιτική του διαδρομή του «μπιφτεκά της Πάρου» – όπως αποκαλούν σκωπτικά τον Γ. Ραγκούση, αρκετοί πρώην σύντροφοι του – τότε που αναφερόταν εντελώς απαξιωτικά στον σημερινό αρχηγό του.

Από την άλλη οι Συριζαίοι δεν θα έπρεπε να κάνουν αναφορά στο σημερινό στέλεχος της Ν.Δ., κατ’ ομολογία του, πολιτικό τυχοδιώκτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που βρέθηκε υπουργός σε κυβέρνηση του κόμματος που χαρακτήριζε “συμμορία”; Κι αν αυτό τους διέφυγε δεν γνωρίζουν ότι αυτός που σήμερα τους κάνει κριτική, ο πρωτοκλασάτος υπουργός της Ν.Δ Α. Γεωργιάδης στο παρελθόν μας έλεγε ότι ο Α. Σαμαράς διαθέτει “πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού”, ο Κ. Καραμανλής είναι “ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς” και ο Κ. Μητσοτάκης “λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος”, Τουλάχιστον αυτοεξευτελίζονται που αυτοεξευτελίζονται ας το κάμουν με περισσότερο σαπένς.

Ας δούμε και το σημερινό κοινοβουλευτικό σκηνικό που διαδραματίστηκε σήμερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *