Κώστας Πελετίδης: “Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά είναι μια παράταξη”. (Βίντεο)

Δεν αντιλαμβανόμαστε την επιφύλαξη που έχει αναγνώστης μας από την Πάτρα, για το αν “θα τολμήσουμε” να παραθέσουμε το βιντεάκι που μας στέλνει και το οποίο περιέχει ένα απόσπασμα από ομιλία του Κώστα Πελετίδη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Μάλλον δεν θα παρακολουθούσε το blog μας, γιατί τότε θα γνώριζε ότι μόνο θετικά σχόλια έχουμε γράψει για τον δήμαρχο Πάτρας και μέλος του ΚΚΕ. Αλλωστε το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει μόνο την στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της Αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά στηρίζεται και από μια σειρά συλλογικότητες της αντικαπιταλιστικής αριστερά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα τα λεγόμενα του Κώστα Πελετίδη μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους. Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο δήμαρχος Πάτρας. Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά “είναι μια παράταξη” και είναι παραμύθι αυτό που παρουσιάζουν για “τρομακτικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους”. Και πρόσθεσε σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στον δήμο της Πάτρας “γίνονται μια αγκαλίτσα” με “μοναδικό όνειρο να φύγει η Λαϊκή Συσπείρωση από δημοτική αρχή γιατί χάλασε την πιάτσα και παύσανε κάποιοι να είναι αφεντάδες σ’ αυτό τον τόπο και θέλουν να ξαναρθούν στο προσκήνιο”.

2 απαντήσεις στο “Κώστας Πελετίδης: “Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά είναι μια παράταξη”. (Βίντεο)”

  1. Ο Πελετιδης καλά θα έκανε σ αυτά
    τα κόμματα να προσθέσει και το
    ΚΚΕ στο οποίο αυτός ανηκει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *