Κασιδιάρης και νεοδημοκρατική υποκρισία

Το απαύγασμα της νεοδημοκρατικής υποκρισίας αναδεικνύει σήμερα το αναλυτικό ρεπορτάζ που υπάρχει στα “ΝΕΑ” σχετικά με την συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη.

“Εδώ και χρόνια, ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει προεκλογική καμπάνια μέσα από τη φυλακή”, αναφέρει το ρεπορτάζ και συμπληρώνει: “Ενας πρωτόδικα καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης διατηρεί ενεργούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλάει για πολιτική δίωξη μέσω μαγνητοφωνημένων μηνυμάτων, οργανώνει ως «ιδρυτής» έναν εθνικιστικό κομματικό μηχανισμό, επιχειρεί να διεκδικήσει μερίδιο της οργής των πολιτών στις επόμενες εκλογές”.

Το σχετικό δημοσίευμα αφού αναφέρει ότι “οι λογαριασμοί του πρώην βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος παραμένουν προκλητικά ενεργοί, οι αναρτήσεις του κάθε άλλο παρά οικογενειακά ή προσωπικά ζητήματα αφορούν και ο ίδιος πρωτοστατεί ανενόχλητος στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος που ίδρυσε, με τη φωνή του να φτάνει ανεμπόδιστα σε ευήκοα ώτα”, παραθέτει μια σειρά στοιχεία για να τεκμηριώσει τις εκτιμήσεις του.

“Η τελευταία μεταφόρτωση βίντεο στο κανάλι του στο YouTube έγινε πριν από μόλις έξι ημέρες (5 Απριλίου 2023). Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter οι αναρτήσεις είναι σχεδόν καθημερινές, με την πιο πρόσφατη να δημοσιεύεται στις 12.38 χθες (10 Απριλίου 2023)“, διαβάζουμε στο δημοσίευμα, όπου υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις που υποδηλώνουν, ότι τόσο καιρό η κυβέρνηση της Ν.Δ παρείχε κάθε δυνατότητα στο πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου να καθοδηγεί τους οπαδούς του και να κάνει προπαγάνδα για το ναζιστικό του μόρφωμα.

Κατά τ’ άλλα η κυβέρνηση τώρα ανακάλυψε τον Κασιδιαρέικο κίνδυνο. Η υποκρισία τους χτυπάει κόκκινο

Υ.Γ: Ανάλογο δημοσίευμα φιλοξενεί σήμερα και η “ΕφΣυν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *