Τρολάροντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Του Γ. Γ.

Πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια μέσα σ’ αυτή την πνιγηρή ατμόσφαιρα για να μπορέσεις να σχολιάσεις σοβαρά τις τοποθετήσεις των εξουσιαστών για τα όσα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι τύποι αφού πουλήσανε απάτη και σανό με την σέσουλα, στο εκλογικό ακροατήριο, και αφού ο σοφός ελληνικός λαός τους εμπιστεύτηκε απλόχερα και τους έδωσε μια θηριώδη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τώρα πουλάνε τρέλα, ή για να χρησιμοποιήσουμε την διαδικτυακή γλώσσα, μας τρολάρουν άγρια.

Δεν ξέρω την κατάσταση της ψυχικής υγείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού παρουσιάζεται στην ουσία να αδιαφορεί για τον πύρινο όλεθρο που προκαλούν οι πυρκαγιές και να κάνει δηλώσεις εμφανιζόμενος “μες την τρελή χαρά” όπως σχολίαζα σε περασμένο κείμενο μου.

Μόλις, λοιπόν είδα τώρα ένα βίντεο που έχει αναρτήσει η τηλεοπτική κυβερνητική προπαγανδιστική ντουντούκα του Αλαφούζου, με αποσπάσματα με την σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην βουλή, σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω το περιεχόμενο του ποιήματος που ανέθεσαν οι κυβερνητικοί επικοινωνιολόγοι να απαγγείλει ο Μητσοτάκης. Πιο αναμενόμενο και από συμπέρασμα άρθρου του Πρετεντέρη.

Μια πρόταση μόνο έχω να κάνω στον κ. Μητσοτάκη. Αφού ο ίδιος και ο σημερινός του κυβερνητικός θίασος μας εξοργίζει με τις τοποθετήσεις του, γιατί δεν ανακαλεί από την αποστρατεία δυο πολιτικούς ογκόλιθους της παράταξης τους και να τους αναθέσει την διαχείριση των πυρκαγιών.

Αφού τα τζιμάνια που έχει τώρα δίπλα τους μας οδηγούν συνεχώς στην οδό της χριστοπαναγίας αν αναθέσει την αρμοδιότητα της καταπολέμησης των πυρκαγιών στο δίδυμο Πολύδωρα – Μπογδάνου, που πιθανόν να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα; Τα μειδιάματα που θα μας προκαλέσουν είναι εξασφαλισμένα. Καιι για όσες/ους αμφιβάλλετε παρακολουθήστε τα παρακάτω βιντεάκια που είχαμε αναρτήσει στο μπλοκ μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *