Οι “υψηλές” γνωριμίες του “άρρωστου” νεοδημοκράτη που κακοποίησε φρικτά την σύζυγό του.

Σίγουρα η ενδοοικογενειακή βία δεν προέρχεται αποκλειστικά από άτομα που ανήκουν στην συντηρητική παράταξη. Αν όμως υπάρχουν άτομα με αριστερό πολιτικό προσανατολισμό και δείχνουν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους συντρόφους/ιες τους αυτοί/ες είναι μια ελάχιστη θλιβερή εξαίρεση.

Το γράφουμε αυτό με την ευκαιρία ηλεκτρονικού μηνύματος που λάβαμε το οποίο μας παραπέμπει σε ένα άρθρο ιστοσελίδας το οποίο τιτλοφορείται “Άρρωστος” Νεοδημοκράτης ο Λαρισαίος που κακοποίησε την αστυνομικό σύζυγό του.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν μια σειρά φωτογραφίες του Λαρισαίου επιχειρηματία με πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ όπου ο κακοποιητής επιχειρηματίας δείχνει να καμαρώνει για τις “υψηλές γνωριμίες” του με κυβερνητικά στελέχη.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μπρέλλας είναι ιδιοκτήτης ομώνυμης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας και όπως σημειώνει το δημοσίευμα “είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε σχεδόν μέχρι θανάτου την εν διαστάσει σύζυγό του με τόπο καταγωγής τα Φάρσαλα. Το σκηνικό του τρόμου έλαβε χώρα στο σπίτι του επιχειρηματία όταν η άτυχη γυναίκα πήγε να του δηλώσει ότι τελειώνουν οριστικά και ότι δεν μπορεί άλλο να τραβάει τον Γολγοθά που είχε περάσει όλα αυτά τα χρόνια”.

Σημειωτέον ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας υποστεί από τον άγριο ξυλοδαρμό, σπασμένα πλευρά, και ρήξη νεφρού ενώ ο “άρρωστος νεοδημοκράτης” επιχειρηματίας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει το »κατώφλι» του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *