Η Μενδώνη και το “ανθελληνικό” πάρτι του Συλλόγου Αρχαιολόγων

Του Γ. Γ.

Για την Ιντερνετική πατσαβούρα του Νίκου Καραμανλή, political.gr, θα γράψω αναλυτικά σε άλλη ανάρτησή μου. Μια τηλεγραφική αναφορά τώρα σε σχέση με το σημερινό της κύριο θέμα στο οποίο, αυτή η διαδικτυακή παρουσία που αυτοχαρακτηρίζεται “εφημερίδα της νέας εποχής”, δίνει τα εύσημα της στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που πήρε την αυταρχική – φασιστική απόφαση να ανακαλέσει την άδεια παραχώρησης του κτηρίου της οδού Ερμού στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και ταυτόχρονα εξαπολύει τα εμέσματά της σε βάρος του ΣΕΑ.

Αν δεν το ξέρετε στο κτήριο που στεγάζεται ο Σύλλογος Αρχαιολόγων πραγματοποιούνται «ανθελληνικά» πάρτι, που “διασύρουν τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και βεβαίως δεν έχουν καμία σχέση με το επιστημονικό αντικείμενο των αρχαιολόγων” και σαν τέτοια αναφέρονται ότι “ο Σύλλογος αυτός να φέρνει σε αυτό το κτήριο για «ομιλίες» κάποια άτομα σαν τον Ιάσονα τον «διασώστη», ο οποίος έχει λυσσάξει να δυσφημεί την πατρίδα μας” καθώς και “εκδήλωση από διάφορες συλλογικότητες με θέμα το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου”.

Αν δεν το ξέρετε, ο ΣΕΑ αποτελεί μέρος “ενός κρατικοδίαιτου αποστήματος που χρόνια τώρα στο όνομα του συνδικαλισμού λυμαίνεται τα πάντα” και αυτοί “οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές κατά κοινή ομολογία αποτελούντο πιο άρρωστο, αναχρονιστικό και διεφθαρμένο τμήμα της κοινωνίας μας”.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα “όλες αυτές οι συντεχνίες (και όχι μόνο οι αρχαιολόγοι) κατόρθωσαν να γίνουν εξουσία πάνω από το κράτος και συχνά πραγματική γάγγραινα, σχεδόν «στρατός κατοχής», με βλαπτικές και ενίοτε τραγικές συνέπειες για τα εθνικά συμφέροντα και το κοινωνικό σύνολο. Ποιο είναι το έργο που παρήγαγαν όλοι αυτοί για την Ελλάδα αλλά και για το κοινό καλό; Εξάρθρωσαν την κρατική μηχανή, καταρράκωσαν τους θεσμούς, διέλυσαν την πειθαρχία και την ιεραρχία. διέσυραν διεθνώς την Ελλάδα, κομματικοποίησαν τη διοίκηση, δίδαξαν την αλαζονεία και τον εύκολο πλουτισμό, διόρισαν στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ στρατιές υπεράριθμων κομματικών εγκάθετων, δίχασαν τον ελληνικό λαό. έμαθαν τους Έλληνες να πιστεύουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα, κατέστησαν καθημερινότητα τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, υποβάθμισαν τις αξίες, κατάργησαν την αξιολόγηση της απόδοσης, διέφθειραν την ελληνική κοινωνία και χρεοκόπησαν τη χώρα. Αυτή είναι η συνεισφορά τους στην ελληνική κοινωνία”.

Ρε το μάθαμε από τους γραφιάδες του Νίκου Καραμανλή!!! Για όλες τις κακοδαιμονίες της Ελληνικής κοινωνίας φταίει ο ΣΕΑ, και οι άλλες “συντεχνίες”!!! Πώς διάολο δεν το είχα πάρει πρέφα ότι η Δέσποινα Κουτσούμα είναι “εξουσία πάνω από το κράτος”, “διδάσκει την αλαζονεία και τον εύκολο πλουτισμό, διορίζει στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ“…

Αδιάβαστο με έπιασαν οι συντάκτες του political. Εγώ την Δ. Κουτσούμπα την θεωρώ μια αγωνίστρια, με χρόνια στο κίνημα και μαχητική συνδικαλίστρια. (Αναφέρομαι στην πρόεδρο του ΣΕΑ γιατί το δημοσίευμα την χαρακτηρίζει “κρατικοδίαιτη συνδικαλίστρια”… Αλλο τώρα που προσωπικά εκτιμώ ότι είναι ένα απ’ τα πιο “δεξιά” στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και από θεωρητική κατάρτιση … αστα να παν …).

Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι όπως ακριβώς το ‘γραφε ο Κώστας Βάρναλης”: “Πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,/ του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!». Αυτό κάνει και η ιστοσελίδα του Ν. Καραμανλή όταν γράφει ότι η Μενδώνη πρωτοστάτησε σ’ αυτό που “έπρεπε να είχαν κάνει χρόνια τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *