Παρακράτος και πολιτικά παχύδερμα

Χτες το βράδυ μια παρέα μαθητών καθόταν σε παγκάκια σε ένα πεζοδρόμιο στο Περιστέρι και ξαφνικά ένα απ’ αυτά δέχεται πυροβολισμό στο χέρι.

Οι μπάτσοι στην συνηθισμένη τους ρότα. Αυτή την στιγμή δεν μπορούσαν να υποδείξουν ένοχο κάποια ζαρντινιέρα και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι «κάποιος περίοικος να ενοχλήθηκε από την παρουσία των παιδιών και να πυροβόλησε προκειμένου να τους εκδιώξει».

Κάποιος απλώς κάτοικος να διαθέτει πυροβόλο όπλο (απ’ το οποίο προήλθε η σφαίρα) και να πυροβολεί εν ψυχρώ μαθητές, γιατί απλώς ενοχλήθηκε απ’ την παρουσία τους, αυτό μόνο οι μπάτσοι μπορούσαν να το εκτιμήσουν!

Στην ίδια κατεύθυνση και ο πολιτικός προϊστάμενος των μπάτσων, υπουργός Παυλόπουλος αρκέστηκε να πει ότι είναι «εύθραυστο και πολύτιμο αγαθό η κοινωνική γαλήνη και πρέπει να την περιφρουρήσουμε».

Μιλάμε για ένα πολιτικό παχύδερμο που ενώ έχουν δει τόσο περιστατικά για την ύπαρξη και δράση του παρακράτους δίπλα απ’ τις δυνάμεις καταστολής κάνει τον Κινέζο.
Δεκάδες σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν, το ένα βίντεο διαδέχεται το άλλο, με πολύ παραστατικό αυτό που πρόβαλε στην εκπομπή του ο Λαζόπουλος, και ο υπουργός της Δεξιάς δεν έχει την ευθιξία όχι να παραιτηθεί απ’ το πόστο του, αλλά ούτε να κάνει μια δήλωση, έστω για τα μάτια, ότι θα διατάξει κάποιο έλεγχο.

Τι περιμένουν άραγε; Έναν καινούργιο Γκουτζαμάνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *