Ρουφιανεύει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Γράφει ο mitsos175

Σπιούνοι, καταδότες, ρουφιάνοι, προδότες, καρφιά κλπ, της μάνας σας… την καταγγελία!
Γιατί από κάπου έμαθαν την «τέχνη» του Εφιάλτη. Μάλλον από τους απογόνους του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ χαϊδευτικά), οι οποίοι κυβέρνησαν με την ισχύ των ΗΠΑ και των άλλων νταβατζήδων.

Αν δεν ήταν οι δωσίλογοι θα ήμασταν κράτος, τώρα είμαστε ρουφιανομπανανία. Η ντροπή είναι δουλειά; Όχι βέβαια μερικές φορές όμως σε παρακράτη – απόπατους είναι κερδοφόρα επιχείρηση. Όπως γράψαμε στο site μας «Η κυβέρνηση δημιουργεί αμειβόμενους ρουφιάνους».
Τους δημιουργεί κάθε κυβερνητική συμμορία από το 1830, από τότε δηλαδή που διώξαμε τους Τούρκους και φέραμε τους Άγγλους, τους Γάλλους, τους Ρώσους και αργότερα τους Αμερικάνους, γιατί κάποιος πρέπει να μας πηδάει, αφού «του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει», αλλά το θέλει το πήδημα, εξ ου και το σεξ από πίσω όλοι οι άλλοι το λένε «Ελληνικό», κι όχι «Οθωμανικό», όπως το λέμε εμείς. «Τούρκικος» είναι ο καφές…

Ρουφιάνοι λοιπόν θα καταδίδουν τους φοροφυγάδες που δεν κόβουν αποδείξεις για τις τυρόπιτες, αυτούς δηλαδή που σύμφωνα με τους ΑΡΔ ευθύνονται για τη χρεοκοπία μας. «Στάσου ρε Μήτσο» λέει η Καλλιόπη «δηλαδή δεν πρέπει να τιμωρούνται οι φοροφυγάδες»; Ασφαλώς! Πέρα όμως από το άδικο φορολογικό σύστημα, πέρα κι από το γεγονός πως αυτοί που χρωστάνε πραγματικά πολλά δε διώκονται, δεν είναι δική μας δουλειά. Το κράτος οφείλει να ελέγχει. Το χουμε;

Πρώτα ο ΓΑΠ μας είπε να μαζεύουμε τις αποδείξεις και γεμίσαμε χαρτιά. Βγήκε κάτι καλό απ’ αυτό; Μνημόνιο το ένα μετά το άλλο. Γιατί ξέρει η κάθε κυβερνητική – επομένως εγκληματική – οργάνωση που πάνε τα λεφτά. Ποιοι τρώνε πόμολα; Οι ίδιοι!

Γιατί όμως το κάνουν; Να πούμε πως η ρουφιανιά είναι το μπόνους για τους εκμεταλλευτές. Σκοπός είναι να μην τους ζητήσουμε τα ρέστα που μας φάγανε. Να μη φανούν οι εγκληματικές τους ευθύνες.
Έτσι το έχουν σύστημα: Γίνεται χαμός με την πανδημία; Φταίνε οι νέοι, τα παγκάκια, η μουσική. Από κοντά οι «θείτσες» να καρφώνουν τους νέους που κάνουν σεξ στις πυλωτές κι αυτές τις αφήνουν απέξω.

Υπάρχει πρόβλημα στην παιδεία; Τεράστιο! Θα αυξήσουν τις δαπάνες; Όχι βέβαια! Μήπως να μην προωθούσαν τον εθνικισμό, τον ταλιμπανισμό, το φασισμό; Ούτε! Θα προσπαθήσουν να κάνουν ρουφιάνους τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς! Θα λυθεί το πρόβλημα; Χειρότερο θα γίνει, αλλά θα φταίνε τα θύματα, όχι οι θύτες!

Το ίδιο με την οικονομία. Είναι πανεύκολο – ειδικά σήμερα – να συνδυάσουν τις πληροφορίες που έχουν και να δουν ποιος φοροδιαφεύγει και πόσο. Όχι, γι αυτό έχουμε τους ρουφιάνους!
Το έκαναν οι Αθηναίοι στην αρχαιότητα και βγήκε μια άλλη ντροπή που βαφτίστηκε δουλειά: Του συκοφάντη! Δε γουστάρεις το γείτονα; Καρφί στην ΑΑΔΕ κι ας τον να τρέχει! Όταν γίνει έλεγχος, δε μπορεί, κάτι θα βρουν. Μπόχα και δυσωδία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *