Ο Αδωνης Γεωργιάδης, δικαιώνει τον Χάρρυ Κλυνν

Παρακολουθώντας τις παρακάτω δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη που παραθέτουμε σε οπτικό αρχείο, είναι να μην θυμηθείς την ατάκα του αλησμόνητου Χάρη Κλυνν;:

Προσπερνάμε το γεγονός ότι αν είχαμε την λειτουργία μιας τυπικής αστικής δικαιοσύνης -κάτι που στο καθεστώς Μητσοτάκη θεωρείτε πολυτέλεια- θα υπήρχε αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση για την Γκεμπελική τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας που συνιστά κατάφορη προσπάθεια εκβιασμού του εκλογικού σώματος εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, Αδωνης Γεωργιάδης, σε μια προκλητικότατη επίδειξη εξουσιαστικής αυταρχικότητας, επανάφερε στην μνήμη μας, μαύρες εποχές κυβερνητικής δεξιάς, έτσι για να μην ξεχνάμε το DNA της Ν.Δ.

Σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας και εκβιασμού, απευθύνθηκε στους πολίτες του Χαλανδρίου για να τους πει ότι αν κάνουν το “ενδεχόμενο λάθος” και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, την Κυριακή ψηφίσουν τον νυν δήμαρχο της περιοχής τους, τον Σίμο Ρούσσο, τότε θα γνωρίσουν την κυβερνητική εκδικητικότητα.

Στην περίπτωση που η εκλεκτή υποψήφια δήμαρχος, της Ν.Δ., Χρύσα Αγαπητού χάσει στον δεύτερο γύρο από τον Σίμο Ρούσσο, τότε σύμφωνα με τον Α. Γεωργιάδη: “θα κάνουμε τη ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος, για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του πολίτες Χαλανδρίου”.

Απροκάλυπτοι εκβιασμοί και απειλές που έφτασαν μέχρι του σημείου να ενοχλήσουν ακόμα και τον δεξιό αρθρογράφο του Μαρινάκη, Κώστας Γιαννακίδη. Ο δημοσιογράφος των “Νέων” με τίτλο “Μικροί εκλογικοί εκβιασμοί”, γράφει τα παρακάτω στην στήλη του στα “Νέα”.

Κατ’ αρχήν δεν είναι “μικροί εκβιασμοί”, είναι καραμπινάτοι. Από κει και πέρα είναι αντιληπτό για έναν δεξιό δημοσιογράφο όπως ο Γιαννακίδης να θεωρεί “γραφικότητες” τις ενέργειες του δημάρχου Χαλανδρίου να δείξει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο, μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, και να γίνει η μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι με υπόκρουση τον ύμνο του ΕΑΜ. Το δεξιό αφήγημα υπηρετεί ο δημοσιολόγος του Μαρινάκη, οπότε είναι αναμενόμενες αυτές του οι τοποθετήσεις.

Το πρόβλημα πάντως με την τωρινή τοποθέτηση του Αδωνη Γεωργιάδη είναι ότι προχωρεί απροκάλυπτα ο νεοδημοκρατικός εκφασισμός της πολιτικής μας ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *