Ποιότητα εθνικοφροσύνης.

Γράφει ο mitsos175

Θα αρχίσουμε με μια ιστορική αναδρομή. Ο Ραφαηλίδης έγραψε πολλά για τους πραξικοπηματίες προδότες. Σε μια παράγραφο αναφέρεται στο «τάμα του έθνους», μια από τις μεγαλύτερες απάτες της χούντας, για την οποία έχουμε γράψει κι εμείς.

«Κι αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πως συγκέντρωσε ο Λαδάς τα πρώτα χρήματα για το περίφημο τάμα, πρέπει να μάθετε κάτι για τις 300 πουτάνες, όσες ακριβώς και οι 300 του Λεωνίδα, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν σε λίστα που είχε μια ευπρεπής ‘μαντάμ’. Τηλεφωνούσε ο Λαδάς στον καθένα απ’ τις χιλιάδες ευπρεπείς πελάτες των 300 και έλεγε: πληρώνεις τόσα για το τάμα ή δεν σου συγχωρείται το αμάρτημα. Κι εκείνος μεταβίβαζε τα πουτανιάρικα στο τάμα. Καταλάβατε τώρα τι ποιότητας είναι η ελληνική εθνικοφροσύνη;»

Ελληνική εθνικοφροσύνη είναι το να προδίδεις την Ελλάδα, να ξεπουλάς τον πλούτο της, να σκύβεις υποτακτικά το κεφάλι σε ξένους δυνάστες, αλλά να κατηγορείς κομμουνιστές ή αριστερούς για όλα τα δεινά που προκάλεσε η δεξιά! Ένα μείγμα θρασύτητας, δειλίας, εγκληματικότητας, απανθρωπιάς και βλακείας.

Η ΝΔ έχει στο ψηφοδέλτιο, εκτός από τους συνήθεις γλίτσες και μαϊντανούς, ένα τρομοκράτη! Το 1994 είχε χαρακτηριστεί από όλους προβοκάτορας, αφού είχε σκοπό, μαζί με άλλους φασιστομαλάκες παρακρατικούς, να ξεκινήσουν πόλεμο με την Αλβανία! Κανονικά έπρεπε να είναι μέσα ισόβια, αλλά πάντα το παρακράτος φροντίζει για τους δικούς του. Δεν αμφιβάλλουμε πως θα τον ψηφίσουν οι δεξιοί. Από απόγονους προδοτών, μαυραγοριτών, από μπάσταρδα γερμανοτσολιάδων και νοσταλγών του Χίτλερ, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Καλούμε όμως τον κόσμο να συμμετέχει, ώστε να μειωθεί το ποσοστό της εγκληματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, που ούτε νέα είναι, ούτε δημοκρατία, αλλά η πιστή αντιγραφή της χούντας του Παπαδόπουλου.

Στο μεταξύ καταργείται το πενθήμερο. Θα δουλεύουμε και τα Σάββατα. Όσοι έχουν δουλειά θα πεθαίνουν στη δουλειά, χωρίς να προλάβουν να πάρουν σύνταξη, αφού αυξάνονται και τα όρια ηλικίας.

Γιατί να ψηφίσει ο κόσμος ΝΔ; Πρώτα από όλα γιατί η πλειοψηφία είναι άνω των 60 και η μαλάκυνση κυριολεκτικά κάνει θραύση. Αυτοί έχουν μέσα στο σπίτι τους το χαζοκούτι, οπότε γίνεται καθημερινά πλύση εγκεφάλου. Ο γλίτσας Αυτιάς πχ είναι ένας από τους χειρότερους τσαρλατάνους. Όμως είναι το πιο γνωστό πρόσωπο (μούτρο) στους συνταξιούχους χάρη στην τηλεόραση.

Αυτοί που ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ξέρουν καλά τι κάνουν. Η καθοδήγηση της πλειοψηφίας κυρίως των ηλικιωμένων άλλωστε με υποσχέσεις και άλλωστε με τρομοκράτηση, είναι τρομερή. Τα σοβαρά θέματα, όπως πχ η ακρίβεια, παρουσιάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να μη χρεώνεται η κυβέρνηση την ευθύνη που έχει. Το καλάθι του μαφιόζου, του νονού, μισό ψίχουλο σε επιδόματα, μπόλικο σανό, λαγοί με πετραχήλια κι ένα σωρό κουτσομπολιά και βέβαια η κίβδηλη εθνικοφροσύνη που εξαντλείται σε αδύναμες στρατιωτικά και οικονομικά γειτονικές χώρες. Την ίδια ώρα που κάνουμε όλα τα χατίρια των ΗΠΑ εις βάρος της Ελλάδας.

Οι νέοι που πραγματικά είναι έντιμοι, είναι απογοητευμένοι. Όμως αυτό ακριβώς θέλουν τα καθάρματα που μας κυβερνούν, να πιστέψουμε πως δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά εμείς τώρα πρέπει να αγωνιστούμε περισσότερο για να μην έρθουν ακόμα χειρότερα. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Το κάναμε παλιότερα. Θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *