Για τη μαϊμού δημοσκόπηση.

Γράφει ο mitsos175

Συμφωνώ με τα σχόλια των συντρόφων για τη μαϊμού δημοσκόπηση «ότι σίγουρα δεν υπάρχει θρησκευόμενο άτομο σ’ αυτό που ονομάζουν Ακροαριστερά, ενώ κατά την άποψη μας είναι μια ασήμαντη μειοψηφία οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ που ενθουσιάζονται από την θρησκευτική προσήλωση της Λιάνας Κανέλλη».
Δεν υπάρχει ακροαριστερός που να πιστεύει παπάδες και σας λέω πως πολλοί στο ΚΚΕ έχουμε εκνευριστεί με τις μπαρούφες της μοβ συντρόφισσας Λιάνας. Αλλά εδώ θα πω για τις θεούσες.

Δε σχολιάσαμε το απίθανο «Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση στην Κεντροδεξιά πιστοί είναι κατά 83,4% ενώ στη Δεξιά είναι σε ποσοστό 93%». Άλλο τι δηλώνεις, κι άλλο τι είσαι. Πχ εγώ δηλώνω αστροναύτης. Στις Απόκριες φυσικά.

Οι δεξιοί είναι πατριδοκάπηλοι και χριστέμποροι. Όσο «πατριώτες» ήταν οι γερμανοτσολιάδες, που μετά έγιναν μπάτσοι και παρακρατικοί, όσο ήταν πατριώτες οι χουντικοί προδότες, που πούλησαν την Κύπρο, άλλο τόσο είναι και «χριστιανοί».
Δεν έχουν το θεό τους. Το μόνο που προσκυνάνε είναι το χρήμα. Τα παραδείγματα; Άπειρα! Τους βλέπουμε καθημερινά και δε μιλάω για χριστιανούς σαν το Μίχο, γιατί θα πουν κάποιοι «μεμονωμένη περίπτωση». Μόνο που δεν είναι μεμονωμένη αλλά ας το αφήσουμε για την ώρα κι αυτό.

Γίνεται ένας πλειστηριασμός που πετάνε ένα θεόφτωχο στο δρόμο. Ο Κομμουνιστής θα τρέξει να αποτρέψει την έξωση. Ο δεξιός θα τρέξει να πάρει το σπίτι από το φτωχαδάκι! Όπου ο φτωχός είναι τις περισσότερες φορές χριστιανός ορθόδοξος, άρα πιο πλησίον κι από τον πλησίον του Ιησού. Τέτοιοι κόρακες κι ακόμα χειρότεροι. Δείτε τι γράφουν οι πλούσιοι φιλελέδες που παριστάνουν τις θεούσες. Δε θέλουν να παίρνουν επιδόματα οι άποροι, κι ας πεθάνουν της πείνας! Οι απευθείας αναθέσεις φυσικά δεν τους ενοχλούν καθόλου, ούτε οι σπατάλες και τα σκάνδαλα. Αλλά αυτοί είναι: Άπληστα και διεφθαρμένα παλιοτόμαρα!

Τι «αγαπάτε αλλήλους», τι «μακάριοι οι ελεήμονες», αυτοί είναι καρχαρίες, μόλις μυριστούν αίμα, ορμάνε να δαγκώσουν! Υποκριτές είναι, θεομπαίχτες, όχι πιστοί. Χειρότεροι όλων βέβαια οι παπάδες. Κι εδώ να πω δυο λόγια για την κόντρα μεταξύ των δεξιών μαφιόζων.

Το Ιερόν emo είναι κομματόσκυλο του Μητσοτάκη. Τόσους δικούς του διόρισε ο χουντικούλης, για πάρτι του άλλαξε ως και την ώρα της Ανάστασης, μετά από 2000 και πλέον χρόνια! Ο άλλος με τις δήθεν επιστολές του Ιησού βγαίνει από δεξιά, αλλά λέει όχι στο μονοπώλιο της καπηλείας. Να καπηλεύεται κι αυτός τη θρησκεία, όχι μόνο η ΝΔ. Από κοντά κι οι Ταλιμπάν της Νίκης, που θέλουν κι αυτοί να ψαρέψουν χάνους στους ναούς, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μαγαζιά, στα οποία πουλάνε φύκι για μεταξωτή κορδέλα. Κάθε συμμορία της δεξιάς θεωρεί τους ναούς δική τους περιοχή κυνηγιού ηλιθίων.

Ποιοι είναι χριστιανοί; Μόνο αντίχριστους έχω δει ως τώρα. Οι χειρότεροι κρύβονται πίσω από σταυρούς και γονυκλισίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *