Σχολείο και κατηχητικό στην εποχή της “αριστείας” (Βίντεο)

Είχε έμπνευση ο χρήστης του “Χ” που έφτιαξε το παρακάτω χιουμοριστικό βιντεάκι με ερέθισμα κάποιες απιθανότητες που ακούμε καθημερινά από τα άριστα κυβερνητικά στελέχη.

Είχαμε σχολιάσει και εμείς τα λεγόμενα της Κατερίνας Μονογιού. Στο πρόσωπο της νεοδημοκράτισσας βουλευτίνας Κυκλάδων απεικονίζεται η συμπυκνωμένη “αριστεία” της Ν.Δ, και η βαθυστόχαστη άποψη της, να πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο κατηχητικό και στην εκκλησία για να μετριαστεί η βία των ανηλίκων, μας οδήγησε να αναλογιστούμε αν μόνη της το σκέφτηκε ή είχε και έξωθεν βοήθεια.

Οι δηλώσεις του υπουργού δικαιοσύνης που ακούμε στο βίντεο μας είχαν διαφύγει. Αυτός είναι θαυμαστής του Νατσιού και του Φαήλου Κρανιδιώτη!!! Αυτοί έχουν ζητήσει να επιστρέψει στα σχολεία η μαθητική στολή, ο σχολικός επιθεωρητής, η έπαρση της σημαίας και ο εθνικός ύμνος. Και φυσικά είναι δεδομένο ότι θα ενθουσιαζόταν να επιστρέψει και η βέργα στις μαθητικές τάξεις ώστε να υλοποιηθεί “το ξύλο βγήκε απ΄ τον παράδεισο”, όπως ήταν ο τίτλος μιας καλής ελληνικής ταινίας. Γιατί αυτό αναπολεί ο Γιώργος Φλωρίδης.

“Το πρώτο που είχαμε μάθει στην ζωή μας ήταν να σεβόμαστε τον δάσκαλο. Κι αν ο πατέρας μου μάθαινε ότι ο δάσκαλος μου ‘ριξε κανένα χαστούκι, αυτός, μου’ριχνε άλλα δέκα γιατί έλεγε για να σε δείρει ο δάσκαλος κάτι κακό έκανες”, ακούσαμε αυτός τον κυβερνητικό αξιωματούχο να μας λέει.

Και μετά είναι να αμφιβάλλει κανείς ότι ο Μητσοτάκης έχει συμπεριλάβει στην κυβέρνησή του “τα καλύτερα βιογραφικά” όπως μας έχει πει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *