Τελικά υπάρχει ελπίδα

 Σήμερα, Τετάρτη 09/12/2010 πραγματοποιήθηκε 4ωρη στάση εργασίας στην εταιρία τηλεπικοινωνιών WIND.Την στάση είχε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων.Η επιτυχία ήταν μεγάλη αφού συμμετείχαν σε αυτή η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων. Ολόκληρα τμήματα νέκρωσαν όπως της Εξυπηρέτησης Πελατών, και το τεχνικά.Στο κτήριο της Λ.Αθηνών που εργάζονται 700 εργαζόμενοι έγινε περιφρούρηση της στάσης και η συμμετοχή ήταν καθολική.

Η επιτυχία ήταν σημαντική και αυτό οδήγησε τον εκπρόσωπο του Τμήματος Προσωπικού σε απειλές που δεν πέρασαν «πως αν δεν αφήνε το σωματείο  να περάσουν συνάδελφοι να εργαστούν η εταιρία θα προχωρήσει σε νομικά μέσα».

Η μεγάλη συμμετοχή στην στάση εργασίας, μας δίνει την αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας,τόσο για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και για την διεκδίκηση νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης  με μισθούς και επιδόματα που να ανταποκρίνονται στην εργασία μας όσο και  για να μην περάσουν τα μέτρα κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ- εργοδοτών που επιδιώκουν να ξεπεράσουν την κρίση τους στις πλάτες μας.

ΧΧ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *