Πουλάει και πνεύμα ο δωσίλογος Σταύρος Θεοδωράκης!

stauros-theodorakis_26062014101117Ήταν να συναντηθεί με τον Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά ακύρωσε τη συνάντηση επειδή, όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντηθεί με τον Καμμένο και «η σχέση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς».

Ο υπάλληλος του Μπόμπολα είναι σταθερά ιδιαίτερα προκλητικός. Εμφανίζεται ο υπαλληλίσκος βρόμικων συμφερόντων να νοιάζεται για το κύρος της Αριστεράς. Το οποίο θα παρέμενε υψηλό, αν ο Τσίπρας απέφευγε τη συνάντηση με τον Καμμένο, αλλά πραγματοποιούσε συνάντηση μαζί του.

Μια μέρα αφότου οι ευρωβουλευτές του “Ποταμιού”, Γραμματικάκης και Κύρκος, διέπραξαν μαζί με τους ομογάλακτούς τους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μια αίσχιστη πράξη που θα τους στιγματίζει εφ’ όρου ζωής. Αυτούς και τον ηγέτη τους:

Καταψήφισαν στην Ευρωβουλή την πρόταση του ευρωβουλευτή του κόμματος του Καμμένου, Νότη Μαριά, για απόδοση από τη Γερμανία των αποζημιώσεων που οφείλει στην Ελλάδα από τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής, καθιστώντας τους εαυτούς τους νέους δωσίλογους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *