Συγκέντρωση-Πορεία για τη Διάσωση του Πάρκου Ρουφ

12644956_610114575808069_2442794801469268220_nΗ Δημοτική παράταξη Καμίνη πιστεύει πως οι κάτοικοι Πετραλώνων, Ρουφ και Βοτανικού χρειάζονται ένα πάρκινγκ στη θέση μιας υπάρχουσας παιδικής χαράς και ενός πάρκου. Πιστεύουν πως σ’ ένα κολυμβητήριο δεν αρκούν 43 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ, αλλά χρειάζεται να καταστραφεί ένα πάρκο 3 στρεμμάτων, 1 γήπεδο μπάσκετ και 1 γήπεδο τέννις για να γίνουν υπέργειο πάρκινγκ, βοηθητικοί δρόμοι κλπ.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουμε πως ανάγκη μας είναι το δωρεάν δημόσιο κολημβητήριο για όλους τους κατοίκους. Ανάγκη μας είναι το ΠΑΡΚΟ και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ που υπήρχε. Ανάγκη μας είναι η διατήρηση – αν όχι η επέκταση- των ελεύθερων χώρων της γειτονιάς μας.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι συναντιόμαστε στο πάρκο του Ρουφ και ενώνουμε τις φωνές μας για τα αυτονόητα:

1. Το πάρκο να παραμείνει ανοιχτό

2. Την επανατοποθέτηση της Παιδικής χαράς στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρισκόταν η προηγούμενη και τη διατήρηση όλων των χώρων άθλησης γύρω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

3. Την ολοκλήρωση του Σεράφειου κολυμβητηρίου και δυνατότητα δωρεάν χρήσης του από τους Δημότες Αθηνών.

4. Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα παραχωρηθούν ποτέ τα κτίρια που χτίστηκαν παραπλέυρως του κολημβητηρίου για εμπορική χρήση.

5. Την κατασκευή πεζογέφυρας (χρόνιο αίτημα των κατοίκων Πετραλώνων) προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διάσχιση της οδού Πειραιώς από τα εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο του Ρουφ.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Στα επιχειρήματα του Δήμου πως πρόκειται για “30” γραφικούς θ’ αντιτάξουμε τη μαζική και συντονισμένη παρουσία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *