ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ): Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας!

Έξω οι φονιάδες των λαών!

Να μην περάσει η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας!

Από αυτά που με νόημα γράφει η «εφημερίδα των συντακτών» ότι:

«καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ πράκτορες της CIA και του FBI θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη» και ακόμη… ότι:

«στον σχεδιασμό για τα φετινά μέτρα ασφαλείας συμμετείχαν εκπρόσωποι του FBI στους οποίους δόθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας»

…γίνεται φανερό ότι έχει ξεκινήσει μία μαζική τρομοκράτηση του λαού και της νεολαίας αφ ενός για να αποτρέψουν να εκφραστεί η λαϊκή αντίθεση ενάντια στις ΗΠΑ, την φετινή «τιμώμενη» χώρα της ΔΕΘ, αφετέρου να επιβεβαιώσουν, μέσα από μία ακόμη ωμή επίδειξη ισχύος, την εδραίωση και αναβάθμιση της αμερικάνικης κυριαρχίας στη χώρα, με πολλαπλούς αποδέκτες στο εσωτερικό και εξωτερικό της.

Αυτό συμβαίνει σε μία περίοδο που:

  1. Οξύνεται η ενδοϊμπεριαλιστική αντιπαράθεση στα Βαλκάνια, όπου επιχειρείται η ένταξη τους συνολικά στη νατοϊκή πολεμική μηχανή, σε αντιπαράθεση με τους Ρώσους και τίθεται ζήτημα ανταλλαγής εδαφών και –πιθανά– συνόρων.
  2. Έχει γίνει «προειδοποίηση» για επέμβαση των νατοϊκών στις επαρχίες της Συρίας όπου προελαύνει ο κυβερνητικός στρατός με την κάλυψη των ρώσικων στρατιωτικών δυνάμεων, με δικαιολογία πάλι την… πιθανή χρήση χημικών από τον Άσαντ.
  3. Εντείνεται η πίεση στην Τουρκία και μέσω της λεγόμενης «συμμαχίας της Νοτιανατολικής Μεσογείου». Πρόσφατα, ο ίδιος στρατηγός και αρχηγός του αμερικάνικου ιμπεριαλιστικού στρατού που ήρθε σήμερα να… επιθεωρήσει το στρατό του και έγινε δεκτός από τους έλληνες ομόβαθμους υποτακτικούς, βρέθηκε στην Κύπρο, όπου δήλωσε προστάτης της Κυπριακής Δημοκρατίας και άφησε να εννοηθεί ότι θα αναγνωρίσει την Εθνική Φρουρά ως νατοϊκό στρατό και ότι θα άρει το εμπάργκο όπλων που ισχύει από την εποχή του φασιστικού πραξικοπήματος το 1974, που οι ίδιοι οι Αμερικάνοι οργάνωσαν και καθοδήγησαν!

Η ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύεται η πλέον αμερικανόδουλη κυβέρνηση στα τελευταία χρόνια, που έχει αναλάβει να διαχειριστεί τις υποθέσεις των ντόπιων αστών και των ιμπεριαλιστικών πατρόνων τους. Μπλέκει λαό και νεολαία στα επικίνδυνα σχέδια του σφαγείου των λαών που ετοιμάζεται στην περιοχή μας.

Εκτός από την εποπτεία των ιμπεριαλιστών δανειστών, επισημοποιεί και την… τρομοκρατική, άμεση εποπτεία, έλεγχο και καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων από τους πράκτορες-δολοφόνους του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να προβεί σε δήθεν «φιλολαϊκές» εξαγγελίες, δεν διστάζει να στηρίζεται στις πλάτες της CIA και του FBI για να συνεχίσει το σφόδρα αντιλαϊκό σχέδιο της επίθεσης στο λαό.

Η μόνη απάντηση είναι κανείς εργαζόμενος-η, κανένας νεολαίος να μην μείνει σπίτι στις 8/9! Να βγει στο δρόμο και να απαιτήσει να φύγουν οι φονιάδες των λαών από τον τόπο και την περιοχή μας!

  • Να απαιτήσει να αποσυρθούν στις τρύπες τους οι πράκτορες δολοφόνοι των ΗΠΑ.
  • Κανένα πλοίο του φονικού τους στόλου να μην επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και όποιο άλλο λιμάνι της χώρας!
  • Όλοι, όλες στη συγκέντρωση της ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, την Παρασκευή στις 7:00 μ.μ. στην Καμάρα και στη διαδήλωση των φορέων και πρωτοβουλιών ενάντια στον «εορτασμό» της ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ, το Σάββατο στις 18.00!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΚΚΕ (μ-λ)

Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα
Τηλ. 210-3303639
www.kkeml.gr  •  e-mail: cpgml@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *