Ν. Τζαβέλα: “υπηρέτης όλων των αφεντάδων” – Αλλο ένα “άριστο” στέλεχος της Ν.Δ που δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει ολοκαύτωμα ο ελληνικός λαός στο όνομα της “ενωμένης Ευρώπης”.

Θα πληροφορηθήκαμε πιθανόν ότι το πρώην στέλεχος του Καρατζεφεραϊκού πολιτικού μορφώματος, η Νίκη Τζαβέλα, θα ξαναείναι όπως το 2014 -τότε απέτυχε να εκλεγεί- υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.
Και η κάθοδος στις ευρωεκλογές της κ. Τζαβέλα δεν οφείλετε στην επιδίωξη της να αποκτήσει μια παχυλή αργομισθία αλλά γιατί όπως μας λέει η ίδια επειδή “Καθήκον να δίνουμε τις δύσκολες μάχες στις δύσκολες αρένες”.

Μιας όμως και το πρόσωπο αυτό δεν είναι καινούργιο στο πολιτικό κουρμπέτι, ας θυμηθούμε δραστηριότητες από το παρελθόν της/

«Όταν έχεις πολιτογραφηθεί στην πολιτική αγορά ως “υπηρέτης όλων των αφεντάδων”, τότε ο Καρατζαφέρης αποβαίνει να είναι η φυσική σου κατάληξη. Αυτό συμβαίνει με όλες τις λεμονόκουπες», έγραφε το “Ποντίκι”, όταν η Ν. Τζαβέλα βρέθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ.

Το μακρινό, λοιπόν, 2009, ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης γράφει στην εφημερίδα του, “Καρφί”, ότι η Νίκη Τζαβέλα, ήταν “στενή φίλη και συνεργάτης της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα”.
Λειτουργώντας σαν εντεταλμένο όργανο της Αμερικανικής πρεσβείας εκβιάζει ανοιχτά τον μεγαλύτερο ντόπιο πλουτοκράτη, τον Σ. Κόκκαλη με την απειλή ότι αν δεν υπακούσει στις εντολές τους να σταματήσει να χρηματοδοτεί την καθημερινή, τότε έκδοση του εντύπου του Κακαουνάκη θα τον καταστρέφει «οικονομικά και πολιτικά».
Τελικά ο Κόκκαλης αναγκάστηκε να κάνει το θέλημα της Τζαβέλλα και των Αμερικανών και έτσι το καθημερινό “Κάρφί” έβαλε λουκέτο. (Διαβάστε εδώ περισσότερα).

Δεν είναι όμως “υπηρέτης” μόνο της Αμερικανικής κυβέρνησης η Ν. Τζαβέλα. Είναι και το πιο πιστό ενεργούμενο του ευρωιερατίου. 
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλη τόσο φανερή δήλωση εθελοδουλείας όπως την παρακάτω που ακούμε στο βίντεο.
Δεν φτάνει που αποδέχεται χωρίς καμιά αντίρρηση όποια κριτική κάνουν για την Ελλάδα οι ξένοι πολιτικοί εκπρόσωποι των κεφαλαιοκρατών αλλά δείχνει διατεθειμένη να γίνει ολοκαύτωμα όλος ο ελληνικός εργαζόμενος λαός στο όνομα μιας “ενωμένης Ευρώπης”.
“Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη”, λέει χαρακτηριστικά σε ομιλία της στο ευρωκοινοβούλιο.

Καμαρώστε άλλο ένα “άριστο” στέλεχος της Ν.Δ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *