Απίστευτες αθλιότητες της Λιάνας Κανέλλη για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Του Γ. Γ

Αν και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα γενικότερο σχολιασμό για την συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, βουλευτή, Λιάνα Κανέλλη –με αφορμή κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει τότε για τον “Ρουβίκωνα”- σήμερα δηλώνω ότι αδυνατώ να κάνω κάτι παρόμοιο σχετικά με τις τοποθετήσεις, για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.Είναι τέτοιο το μέγεθος των αθλιοτήτων που ακούσαμε να μας λέει σήμερα η Λιάνα Κανέλλη, από την ραδιοφωνική της εκπομπή -στον Realfm- που αν και διαθέτουμε τόσο πλούσιο λεξιλόγιο, δεν μπορώ να βρω “κόσμιες” λέξεις, για να απαντήσω αναλυτικά στα λεγόμενα της βουλευτίνας.

Οπότε παραθέτω αυτούσια τα λεγόμενα της για να βγάλουν οι αναγνώστες/ιες τα δικά τους συμπεράσματα, με κάποιες μικρές επισημάνσεις:

 “Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από τον Κουφοντίνα. Ξέρω όμως ότι διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα Ο Κουφοντίνας που νομίζω ότι είναι στην 12 μέρα απεργία πείνας (σ.σ στην 15 είναι) για την αποστέρηση της άδειας του έχει οδηγηθεί στην εντατική με αρρυθμίες γιατί έκριναν οι γιατροί ότι κινδυνεύει η υγεία του 
Ο ίδιος είπε ότι είναι πολιτική πράξη η διεκδίκηση της άδειας. Δεν ξέρω αν στα πλαίσια της πολιτικής πράξης ήταν  και η βόλτα με τους συνοδευτές, ρίχτες διαφόρων τρικακίων στο κέντρο της Αθήνας. Το πράγμα είναι επιλεγμένο χρονικά για να έχει επίδραση από κάθε πλευρά και από κάθε άποψη. Θέλει πολύ προσοχή γιατί προσφέρετε για προβοκάτσια. Προσφέρετε για άλλοθι. Προσφέρετε για μαγκιά που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Προσφέρετε για δηλώσεις ένθεν κι εκείθεν“.  

Και εντάξει να μην απασχολεί καθόλου, την Λιάνα Κανέλλη -υποτίθεται ότι είναι και νομικός τρομάρα της- που οι αστικοί τους νόμοι γίνονται κουρελόχαρτο. 
Αντιληπτό είναι επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει το ορατό ενδεχόμενο να έχουμε στην χώρα μας τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας. 
Δεν πάει όμως πολύ να μιλάει ότι η απεργία πείνας του πολιτικού κρατούμενου “προσφέρετε για προβοκάτσια”; Από ποιόν και πώς; Αυτό γιατί δεν μας το λέει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *