Μεγαλειώδη γκάφα η φημολογούμενη κλοπή στρατιωτικού υλικού από την Λέρο;

Διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι το πιο πιθανό ενδεχόμενο για την φημολογούμενη κλοπή στρατιωτικού υλικού από την  βάση του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο, είναι ότι το θεωρούμενο απολεσθέν “πολεμικό υλικό βρέθηκε και πρόκειται για μεγαλειώδη γκάφα της νυν ηγεσίας του υπουργείου που βιάστηκε να ανακοινώσει την κλοπή και τώρα προσπαθεί να θάψει το θέμα για να μην εκτεθεί”!
Αν τυχόν ισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο -σε κάθε περίπτωση είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η υπόθεση έχει εξαφανιστεί εντελώς από την δημοσιότητα- τότε θα πιάσουν τα γέλια και τα … βλήματα.

Κι αυτό γιατί όλοι/ες θυμόμαστε τα μακροσκελή έντυπα και ηλεκτρονικά ρεπορτάζ που καταναλώθηκαν για την φερόμενη αυτή κλοπή.
Το τι σχετικά σενάρια κυκλοφόρησαν από πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφρους, τα γνωρίζεται.  Αλλοι ανακάλυψαν ότι η κλοπή  θυμίζει την “υπόθεση Συκουρίου”, που είχε κάνει η Ε.Ο 17 Νοέμβρη, δημοιολόγοι υπέθεταν ότι έχουμε μια κίνηση που εντάσσεται σε πλαίσιο αναβίωσης της τρομοκρατίας, κάτι που δεν απέκλειαν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Αν λοιπόν, είναι βάσιμο το δημοσίευμα που αναφέραμε, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε απλώς για επιπολαιότητα και ανευθυνότητα κυβερνητικών παραγόντων και δημοσιογράφων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με γελοία άτομα τα οποία παρουσιάζονται “λειτουργοί της ενημέρωσης” και κυβερνητικοί “αρμόδιοι”.

Μία απάντηση στο “Μεγαλειώδη γκάφα η φημολογούμενη κλοπή στρατιωτικού υλικού από την Λέρο;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *