Συνέχεια

Κατά την ομιλία του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, ο Γ. Δραγασάκης, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ότι «το βασικό πλαίσιο για τον αναπτυξιακό νόμο, τις στρατηγικές επενδύσεις, τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα κρατά (η κυβέρνηση της ΝΔ). Αυτή είναι η βάση του νομοσχεδίου. Εκφράζω την ικανοποίησή μου γιατί τήρησε το λόγο του ο κ. Γεωργιάδης και σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε».

Παίρνοντας την πάσα ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδης, απάντησε: «Δεν είμαστε εχθροί. Πέραν των ιδεολογικών μας διαφορών που προφανώς έχουμε, εγώ παρέλαβα από εσάς ως προκάτοχό μου συγκροτημένη εργασία, την αναγνώρισα από την πρώτη εβδομάδα στο υπουργείο και είπα ότι μεγάλο μέρος του νομοσχεδίου προέρχεται από προηγούμενα σχέδια νόμου που παρέλαβα».

Οι …αβρότητες αυτές επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι μετά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που ικανοποίησε το 68% των απαιτήσεων του ΣΕΒ, έρχεται τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να ικανοποιήσει το υπόλοιπο 32% και να πάει ακόμα πιο πέρα την επίθεση στους εργαζόμενους και το λαό, όπως φανερώνουν και οι διαβεβαιώσεις του Αδ. Γεωργιάδη ότι μετά απ’ αυτό το πολυνομοσχέδιο, θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα «αναπτυξιακά» μέτρα διευκόλυνσης των επενδύσεων, στα οποία δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει τη σχετική προεργασία που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Ριζοσπάστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *