Τα άθλια προσχηματικά ψέματα που επικαλείται η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει μια χούφτα κερδοσκόπους, δημιουργώντας στρατιές αστέγων (Βίντεο)

Αν και το βίντεο – ηχητικό που παραθέτουμε είναι σχετικά μεγάλο, θα συνιστούσαμε στους αναγνώστες μας να αφιερώσουν 13 λεπτά και να το παρακολουθήσουν..

Περιλαμβάνει τα άθλια προσχηματικά ψέματα της κυβέρνησης τα οποία επικαλείται για να εξυπηρετήσει μια χούφτα κερδοσκόπων, δημιουργώντας στρατιές αστέγων, αλλά και το ποια είναι η πραγματικότητα που θέλει να μας επιβάλλει ο κυβερνητικός θίασος στην πορεία προς την νεοδημοκρατική “κανονικότητα”.

Αφού, λοιπόν ακούμε τις χθεσινές κυνικές, βάρβαρα ταξικές δηλώσεις του υπουργού τηλέμπορα Α. Γεωργιάδη, για την “αναγκαιότητα” πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ακολουθεί η τοποθέτηση της δικηγόρου κυρίας Λουκά – στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου-Κοττάκη- και η οποία ξεσκεπάζει επικαλούμενη αναμφισβήτητα στοιχεία την πρόστυχη κυβερνητική προπαγάνδα, παρουσιάζοντας την αληθινή εικόνα της κατάστασης.

Θα αδικούσαμε την τοποθέτηση της νομικού, αν προσπαθούσαμε επιγραμματικά να αναφέρουμε την τοποθέτησή της. Οπότε ακούστε την ολοκληρωμένα στο παρακάτω ηχητικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *