Τον πάει τρένο το Mega

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – ΕφΣυν

Γελάω με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Γελάω γιατί τον πηγαίνει τρένο τρία βράδια τώρα, στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Για το γνωστό θέμα με τη συγκάλυψη (ή μη) της υπόθεσης με τα ναρκωτικά συγγενικού προσώπου του υπουργού.

Οι αποκαλύψεις είναι πολλές και κάθε βράδυ κλιμακώνονται με φωτογραφίες και ντοκουμέντα. Και γελάω γιατί ο υπουργός σιωπά. Τσιμουδιά. Ούτε λέξη.

Και είναι αυτό για γέλια, θα μου πείτε; Ναι είναι από τη στιγμή που ο Τάκης Θεοδωρικάκος προηγουμένως το έπαιζε μάγκας και νταής ενώ, τώρα, κάνει την πάπια. Διότι, οι αποκαλύψεις δεν ξεκίνησαν τη Δευτέρα το βράδυ από το Mega, αλλά την Κυριακή το βράδυ από το Documento.

Και γελάω γιατί ενώ Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, τρία συνεχόμενα βράδια, ο υπουργός δεν βγάζει άχνα για το Mega, την Κυριακή βράδυ με το Documento αγρίεψε (μωρέ). Με μεταμεσονύκτιες ανακοινώσεις. Και μιλούσε για τον «έγκριτο» κύριο Βαξεβάνη που επιστράτευσε τον λασπωτήρα του Documento! Και απειλούσε με μηνύσεις τους πρόθυμους ρυπαρογράφους που υιοθετούν και αναπαράγουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες για το πρόσωπό του, εξυπηρετώντας πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. «Ως εδώ η αθλιότητα!» κραύγαζε το βράδυ της Κυριακής για τον εκδότη του Documento.

Γιατί, αλήθεια, ο κ. Θεοδωρικάκος δεν λέει «ως εδώ η αθλιότητα!» και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη του Mega; Το Mega που τον «ξεφτιλίζει» κάθε βράδυ με νέες αποκαλύψεις; Δηλαδή ήταν σκληρός απέναντι στον Βαξεβάνη αλλά βάζει την ουρά στα σκέλια μπροστά στον Μαρινάκη όταν μάλιστα του δημοσιεύει πολύ χειρότερα πράγματα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *