Μετά από “σχέδιο εμφυλίου”, τώρα ο Πρετεντεράκος ανακάλυψε τον κίνδυνο του … χάους.

Συνηθίζουν τα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια εκτός να αναπαράγουν το αφήγημα που τους έρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου, να προτείνουν δημόσια στο πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν, την επικοινωνιακή τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν.

Πρόσφατο παράδειγμα ο διευθυντής του ρ/σ του Σκάι, Βασίλης Χιώτης που πρότεινε στην κυβέρνηση να προβάλλει ότι λειτουργεί καλύτερα σαν “γραφείο κηδειών” απ’ την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να αντισταθμίσει το πολιτικό κόστος από το δυστύχημα των Τεμπών.

Στην ίδια κατεύθυνση τώρα και ο Πρετεντεράκος, δίνει γραμμή στην κυβέρνηση. Κι αυτή είναι απλή. Να προσπαθήσει να τρομοκρατήσει τους Κυρ Παντελήδες της λεγόμενης μεσαίας τάξης, κρούοντας τον “κίνδυνο του χάους”, εντοπίζοντας “ορατή απειλή να κυλήσει η χώρα πίσω σε ένα μίζερο παρελθόν”, αν εξακολουθούν οι λαϊκές κινητοποιήσεις που απαιτούν να αποδοθούν στους υπεύθυνους οι ευθύνες για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

“Ο παπαγάλος και σεξιστής και με ονοματεπώνυμο Γιάννης Πρετεντέρης”, όπως τον είχε χαρακτηρίσει η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι βλάκας. Είναι άρα σε θέση να γνωρίζει ότι αυτά που γράφει είναι βλακείες. Μας λέει δηλαδή ότι ας ξεχάσουμε το προδιαγραμμένο έγκλημα των Τεμπών, γιατί διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να μας βρει …. το χάος.

Πάλι καλά. Σήμερα, σύμφωνα με τον Πρετεντεράκο, μόνο από το … χάος κινδυνεύουμε. Στο παρελθόν ο ίδιος είχε εντοπίσει πολύ πιο σοβαρούς κινδύνους. Ηταν τότε που είχε ανακαλύψει “σχέδιο εμφυλίου που εξυφαίνεται για την κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας”. Εξυπακούεται ότι τους ¨συνωμότες τους εντόπιζε στον χώρο της “άκρας αριστεράς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *