Β Χιώτης (Διευθυντής ρ/σ Σκάι): Ψηφίστε Ν Δ. Είναι καλύτεροι νεκροθάφτες (Βίντεο)

Ο διευθυντής του ραδιοσταθμού Σκάι, Βασίλης Χιώτης, είναι παλιά καραβάνα στην δημοσιογραφική πιάτσα. Αποτελεί μια απ’ τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις της “ενημέρωσης 108″.

Κανονικά τέτοιοι τύποι, μετά τις δημοσιοκαφρικές τους αλητείες που έχουν αποκαλυφθεί έπρεπε να έχουν βρει τρύπα για να κρυφτούν, αλλά στο καθεστώς Μητσοτάκη τέτοιοι τύποι θεωρούνται “έγκυροι λειτουργοί της ενημέρωσης”.

Εδώ να θυμίσουμε ότι όταν ο Β. Χιώτης ήταν διευθυντής του ραδιοφώνου “Βήμα fm” και επιτελικό στέλεχος του «Βήματος», ότι ήθελε να δημοσιοποιήσει ο Ψυχάρης, το έκανε μέσα από την γραφίδα και την φωνή του, ενώ έχει μείνει ανεξίτηλο το στίγμα του όταν επιχείρησε “δολοφονία χαρακτήρα” του Αλέξη Τσίπρα. Είχε ισχυριστεί τότε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε σπίτι “μέσω πλειστηριασμού το οποίο ανήκε σε έναν επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, λόγω χρεών”.

Αυτό είχε προκαλέσει την οργισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για “δημοσιογραφική αλητεία”, δημιουργήθηκε σάλος, και ο τότε ΔΟΛ αναγκάστηκε να τον απολύσει, με τον Χιώτη να ψελλίζει δικαιολογίες του τύπου ότι “είχε κακή πληροφόρηση”.

Τέτοια δημοσιοκαφρικά τεφαρίκια όμως δεν μένουν στα αζήτητα. Βρέθηκε για ένα φεγγάρι στο “Πρώτο Θέμα” και σήμερα είναι διευθυντής του ραδιοσταθμού του Αλαφούζου. Και τώρα όποιος/α ακούσει την επικοινωνιακή γραμμή που συνιστά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Β. Χιώτης, σε ότι αφορά την διαχείριση του δυστυχήματος-εγκλήματος των Τεμπών μόνο στομαχικές διαταραχές μπορεί να αισθανθεί.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο διευθυντής του ρ/σ του Σκάι, προτείνει στην κυβέρνηση να προβάλλει ότι λειτουργεί καλύτερα σαν “γραφείο κηδειών” απ’ την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. “Αν η κυβέρνηση έχει μια πιθανότητα να αντισταθμίσει το πολιτικό κόστος που οπωσδήποτε θα έχει από το δυστύχημα των Τεμπών είναι να συγκριθεί με προηγούμενες κυβερνήσεις” τονίζει ο Β. Χιώτης για να συμπληρώσει: Να βάλει το δίλλημα στις εκλογές ο πρωθυπουργός και να πει: Κοιτάξτε πώς το διαχειριστήκαμε εμείς -σ.σ το έγκλημα στα Τέμπη- και πώς διαχειρίστηκαν οι άλλοι άλλες τραγωδίες όπως στο Μάτι και στην Μάνδρα”!!!

Μάστα.  Ο Μητσοτάκης έβγαλε το πόρισμα ότι αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, οφείλετε σε ένα «τραγικό ανθρώπινο λάθος», τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια ανέλαβαν να μας πουν ότι οι δεξιοί είναι καλύτεροι … νεκροθάφτες από τους Συριζαίους … Και εμείς ανεχόμαστε όλο αυτόν τον πολιτικό εσμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *