
Εχει πάει πριονοκορδέλα την Ν.Δ, εδώ και μέρες το συγκρότημα Φιλιππάκη με το ζήτημα του υποψήφιου βουλευτή Μουσταφά Κατραντζή. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”, πιθανόν να ήταν ο καταλύτης που ανάγκασε το στέλεχος της Ν΄Δ στην Ροδόπη να αποσύρει την βουλευτική υποψηφιότητά του.

Ετσι και προφανώς με κομματική εντολή, ο Κατραντζή. έγραψε στα social media: «Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας»,
Ολοφάνερη υποκριτική επικοινωνιακή κίνηση της Ν.Δ. Οπως είχε αποκαλύψει ο Τσίπρας στην διακαναλική του συνέντευξη, ο Μητσοτάκης είχε εδώ και μήνες έγγραφο της ΕΥΠ στο οποίο ο γαλάζιος πολιτευτής χαρακτηριζόταν ως στρατευμένος στα σχέδια της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου. και όμως δεν έκανε τίποτα. Εκ των υστέρων και για να περιορίσει το εκλογικό της κόστος η Ν.Δ. τον απέσυρε, όπως ακριβώς έκανε και με τους υποψηφίους βουλευτές Σταύρο Πνευματικό και Σπήλιο Κρικέτου, όταν δημοσιοποίησαν σε λάθος χρόνο, τις αντιδραστικές, αντιανθρώπινες απόψεις τους.
Μια υποκριτική κίνηση σκοπιμότητας της Ν.Δ. όταν πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη.

0 Comments