Καλογερίστικες επιδόσεις

Πριν αρκετό καιρό είχαμε στο μπλοκ μας μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε “Της ρασοφόρας λούγκρας το τροπάριο“. Σ’ αυτή υπάρχει ένα βίντεο απ’ το οποίο πληροφορούμαστε από έναν ρασοφόρο ότι οι καλόγεροι για να διανθίσουν την μονοτονία τους αλληλοπηδιόνται. Σήμερα μαθαίνουμε από την “έγκυρη” θρησκευτική ιστοσελίδα ότι άλλες φορές πλακώνονται στην οινοποσία, γίνονται πίτα και πάνω στην σούρα τους πλακώνονται στο ξύλο αναμεταξύ τους.

Εδώ που τα λέμε, οι απλοί καλόγεροι δεν μπορεί να ασχοληθούν με τις επιτυχημένες μπίζνες του ηγούμενου Εφραίμ, ούτε και όλοι τους ενδιαφέρονται με το “χάραγμα” και την “επικράτηση του σατανά” ώστε να αφήνουν το ραχάτι τους στα μοναστήρια και να τρέχουν σε συλλαλητήρια για τις νέες ταυτότητες.

Εμείς πάντως έχουμε μια απορία. Τι άραγε να σκέπτεται η Μεγαλόχαρη για την οποία μάθαμε ότι όταν πλήττει από την διαμονή της στα επουράνια, κατεβαίνει τσάρκα στο “άγιο” Ορος για να κάνει μπανιστήρι, σε τι φτιάξεις επιδίδονται οι καλόγεροι που κάνουν πιάτσα εκεί.

Προφανώς η ενόραση της Παναγίας έχει όρια. Κάτι σαν τα θαύματα ένα πράγμα. Οπως δεν μπορεί να γίνει θαύμα και να φυτρώσει ένα κομμένο χέρι, έτσι και η Παναγία δεν μπορεί να πάρει πρέφα τι νταλγκά βαράνε οι καλόγεροι μέσα στα κελιά τους.
Οπότε σουλατσάρει προς τα εκεί και σχηματίζει προσωπική άποψη. Πώς άραγε να αισθάνεται όταν βλέπει τους καλόγερους να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους με το να αλληλοπηδιούνται και μετά τα τροπάρια που της ψάλλουν να ρίχνουν κρέπαρα μεθύσια συνοδεία ξύλου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *