Το Μέγαρο Μαξίμου πίσω από τους οικονομικούς ελέγχους στο Documento

Αν δεν υπήρχε η καθεστωτική ειδησεογραφία που επισκιάζει τα πάντα, η κυβέρνηση θα είχε πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του Docunento, που μας δείχνουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι το κέντρο όπου στεγάζεται το επιτελείο της μαφίας η οποία κυβερνάει τον τόπο. (Με λαϊκή εντολή για να μην ξεχνιόμαστε).

Είναι γεγονός ότι από την κυκλοφορία αυτού του εκδοτικού εγχειρήματος επιχειρήθηκε, από την Ν.Δ “οικονομικός στραγγαλισμός του”. Υπεύθυνος γ’ αυτή την μεθόδευση, σύμφωνα πάντα με τον Βαξεβάνη, εκδότη του εντύπου, είναι προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος “τηλεφωνεί σε επιχειρηματίες από τους οποίους ζητά εκβιαστικά να κόψουν τη διαφημιστική σχέση με το Documento”.

Εδώ, λοιπόν τώρα, έχουμε το εξής. Προφανώς κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι που είναι Συριζαίοι έχουν πρόσβαση στην εσωκυβερνητική επικοινωνία. Ετσι κάποιος προμήθευσε το Documento με έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πίσω από τους οικονομικούς ελέγχους στην εφημερίδα βρίσκεται η Ν.Δ.

Υ.Γ Πόσο γελοίο είναι όλο το σκηνικό που έχει στηθεί σε βάρος του Documento μας το έγραφε χτες ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος στην εφΣυν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *