Εξάρχεια: Σφοδρή επίθεση με δεκάδες μπουκάλια κατά των ΜΑΤ (Βίντεο)

Αγνοούσαμε την είδηση και την πληροφορηθήκαμε τώρα από το βιντεάκια που έχουν αναρτήσει ο χρήσττες του youtube, καθώς και από το κειμενάκι που συνοδεύει το οπτικό υλικό. Αναφέρεται σε μια αντίδραση που υπήρξε ενάντια στα ΜΑΤ, στα αστυνομοκρατούμενα Εξάρχεια.

Είναι φανερό ότι τέτοιες δράσεις δείχνουν ότι το δόγμα “νόμος και τάξη” δεν θα εδραιωθεί χωρίς αντιστάσεις. Επίσης κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει τι κατάληξη μπορεί να έχουν τέτοιες δράσεις. Κι αυτό είναι κάτι που το καθεστώς Μητσοτάκη στην πορεία φασιστικοποίησης της πολιτικής και καθημερινής μας ζωής, δείχνει να μην το αντιλαμβάνεται.

Αντιγράφουμε:

Εξάρχεια: Σφοδρή επίθεση με δεκάδες μπουκάλια κατά των ΜΑΤ σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Τζαβέλλα, στην πλατεία Εξαρχείων, αργά το βράδυ του Σαββάτου 17 Φλεβάρη 2024, στην πιο αστυνομοκρατούμενη γειτονιά της Αθήνας, με δεκάδες αστυνομικούς στρατοπεδευμένους επί 24ώρου βάσεως σαν ένας ιδιότυπος στρατός κατοχής, από τις 9 Αυγούστου του 2022, όταν και η μοναδική πλατεία της γειτονιάς περιφράχτηκε με λαμαρίνες για να φτιαχτεί το εργοτάξιο του μετρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *