Η υπογραφή της θεούσας.

Γράφει ο mitsos175

-Καλλιόπη, προφανώς καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να υπογράψεις για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όσον αφορά τη δολοφονία των Τεμπών. 57 άνθρωποι…

-«Μήτσο μου, αν και ψήφιζα ΝΔ, δεν έχω αντίρρηση. Πράγματι αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Κουκουλώνουν ένα από τα χειρότερα εγκλήματα. Αλλά…»

-Δεν έχει «αλλά». Είναι χρέος προς τη συνείδηση μας να μην το αφήσουμε έτσι. Θα φωνάζουμε μέχρι να τιμωρηθούν τα καθάρματα, οι πολιτικοί, που είναι υπεύθυνοι. Αλλιώς θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα.

-«Άλλο λέω. Δε νομίζω πως θα βγει τίποτα με τις υπογραφές. Ξέρεις πως είχα υπογράψει παλιότερα, για τις ταυτότητες. Πάνω από 3.000.000 υπογραφές για να μην σβήσουν το θρήσκευμα. Τίποτα δεν έγινε…»

-Τι πήγες και θυμήθηκες! Αλλά θυμήθηκα κι εγώ. Πρώτα απ’ όλα συγκρίνεις ανόμοια. Εδώ δεν πρόκειται για πολιτικό ελιγμό της αντιπολίτευσης, όπως ήταν τότε η ΝΔ, που πήγατε κι υπογράψετε μαζί με τον Καραμανλή, ούτε για θέμα που αφορά έγγραφο του κράτους.
Εδώ έχουμε κουκούλωμα ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε τον Καραμανλή, το Μητσοτάκη και τα άλλα καθάρματα ατιμώρητα. Μιλάμε για κακούργημα, ουσιαστικά για εκτέλεση 57 αθώων ανθρώπων! Είναι υποχρέωση μας να δείξουμε πως δεν είμαστε ανθρωποφάγοι, αδιάφοροι και αποκτηνωμένοι. Δεν είναι απλά μια διαφωνία.

Υπάρχει ακόμα μια διαφορά: Ο Καραμανλής έκανε κωλοτούμπα μόλις βγήκε πρωθυπουργός. Ξέχασε τα όσα είχε υποσχεθεί. Κι η Εκκλησία – ως παράρτημα της ΝΔ – δεν έδωσε συνέχεια. Ούτε εσύ, ούτε κανένας από όσους υπόγραψαν για τις ταυτότητες. Οι άνθρωποι όμως που έχασαν τους δικούς τους δε θα κάνουν πίσω, να είσαι σίγουρη. Ακόμα κι αν οι πολιτικοί κάνουν τούμπες…
«Θα υπογράψω»…

Μία απάντηση στο “Η υπογραφή της θεούσας.”

  1. Η φασιστο-Ν.Δ. με την πουλημένη δικαστική της κλίκα και τα πετσωμένα από αυτή Μέσα Μαζικής Λοβοτομής κουκούλωσαν την μαζική δολοφονία 40.000 ανθρώπων από κορωνοϊό και εμβόλια της πλάκας, στους 57 θα κωλώσουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *