Να μην μείνει ατιμώρητη η εργοδοτική δολοφονία του Μανώλη Αφράτη.

Από τον Στέλιο Αφράτη αδελφό του Μανώλη που έχασε την ζωή του δολοφονημένος από τις σφαίρες του εργοδοτικού κέρδους λάβαμε και παραθέτουμε (με δικές μας συντακτικές παρεμβάσεις):

Ξημέρωσε μία μεγάλη γιορτή για πολλούς όχι όμως και για εμάς που θρηνούμε και σκεφτόμαστε το δικό μας άνθρωπο που δολοφονήθηκε πριν 4 χρόνια από το ίδιο του το αφεντικό όταν κλήθηκε να οδηγήσει ένα παράνομο και φονικό φορτηγό του γνωστού ντόπιου επιχειρηματία Ηρακλή, που έμεινε χωρίς φρένα πέρα από τις άλλες όλες τις ελλείψεις ήτανε παράνομο σε όλα του τα έγγραφα. Βλέπεις ο τοπικός επιχειρηματίας είχε πολλές γνωριμίες.

1-6-23 ήτανε το ποινικό δικαστήριο που έβγαλε απόφαση 2 χρόνια από αμέλεια. Οχι δεν είναι αμέλεια. Είναι δολοφονία δολοφονία του δικού μας ανθρώπου που έχυσε το αίμα του για να γεμίσουν κάποια άλλη τους λογαριασμοί.

Στις 15 Νοέμβρη είναι το αστικό δικαστήριο στο Ρέθυμνο προς την εταιρεία και στις 19 το εφετείο στα Χανιά που που θα προσπαθήσουν πάλι να σπιλώσουν τη μνήμη του αδερφού μου για να αθωωθούν. Ετσι και αθωωθεί ο δολοφόνος του αδερφού μου θα πληγή βαρύτατα όλη η εργατική τάξη. Για αυτό είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε την οικογένεια του Μανώλη, γιατί χθες ήταν ο Μανώλης αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα εργατικά κέντρα της Κρήτης όλα τα σωματεία και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που έμπρακτα δηλώνουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράσταση τους στην υπόθεση του Μανώλη. Ο αγώνας για τη μνήμη του Μανώλη θα δοθεί στα ταξικά δικαστήρια του Ρεθύμνου και των Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *