Λειτουργεί ο ανταγωνισμός… στους μαυραγορίτες.

Γράφει ο mitsos175

«Η ιδιωτικοποίηση θα φέρει μειώσεις στις τιμές του ρεύματος γιατί θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός» μας έλεγαν.
Παπάρια ανταγωνισμός. Αυτοί διαγωνίζονται ποιος θα βουτήξει τα περισσότερα από την τσέπη μας. Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, μετά τις εκλογές μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 70%. Ηλεκτροσόκ!
Αν κάποιος πχ πληρώνει 100 ευρώ το δίμηνο θα πληρώνει κερατιάτικα 70 ευρώ επιπλέον χωρίς να ξοδέψει παραπάνω ούτε βατ!

Δεν είναι μόνο το ρεύμα. Η κλοπή μέσω του ΦΠΑ περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα. Ο φτωχός πληρώνει το ίδιο με τον πλούσιο. Πάνω τα τρόφιμα, τα χαράτσια, κάτω τα βρακιά μας!

Οι μισοί δεν πάνε να ψηφίσουν, γιατί νομίζουν πως θα απαξιωθούν οι εκλογές. Οι εκλογές, μανάρια μου, είναι απαξιωμένες εδώ και δεκαετίες, από τη στιγμή που βγαίνουν διεφθαρμένοι που λένε ψέματα, κάνουν ρουσφέτια και λεηλατούν το δύσμοιρο αυτό τόπο.
Τίποτα όμως δεν εμποδίζει τους τυράννους να μας γδέρνουν. Ακόμα και το πώς παρουσιάζουν τα αποτελέσματα είναι πλαστό.

Δεν δίνουν ψήφους, αλλά ποσοστό. Τους ψήφους τους βάζουν στα ψιλά γράμματα. Τι σχέση έχει αυτό; Μεγάλη. 9.813.595 ήταν οι εγγεγραμμένοι στις προηγούμενες εκλογές. Η ΝΔ πήρε 2.115.322, δηλαδή όχι 41%, αλλά 21,6%. Είκοσι μονάδες το «καπέλο» της αποχής.
Η ΝΔ ακόμα κι αν πάρει 1.500.000 βολεμένους μαλάκες, όσους είχε όταν έχανε τις εκλογές, αν ψηφίσουν 4.400.000 (περίπου οι μισοί) θα πάρει 34%! Θριαμβευτής ο Μητσοτάκης με πραγματικό ποσοστό γύρω στο 15%!

Τα χούφταλα με μαλάκυνση θα μας πάρουν πάλι στο λαιμό τους. Θα πάνε να ψηφίσουν για διάφορους λόγους. Ρουσφέτι, συνήθεια, είναι ηλίθιοι και πιστεύουν οτιδήποτε σανό σερβίρει ο κάθε γλίτσας της τηλεόρασης.
Επιπλέον είναι κομπλεξικοί. Οι φοβητσιάρηδες γέροι πχ ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την καραντίνα. Γιατί αυτοί δεν τολμούσαν να ξεμυτίσουν από το σπίτι, κι ο χουντικούλης φυλάκισε και τους υπόλοιπους.

Θέλουν να βλέπουν άλλους να υποφέρουν κυρίως τους νέους, οι οποίοι είναι πιο βλάκες, αφού αφήνουν τους άλλους, που δεν έχουν και πολύ μέλλον, να αποφασίσουν για το δικό τους μέλλον.
Έτσι την πάτησαν και στις φοιτητικές. Βέβαια τώρα μαυρίζουν τη ΔΑΠ, αλλά το κακό έγινε: Τα πτυχία αξίζουν λιγότερο από χαρτί υγείας.

«Και τι να κάνουμε; Να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ»; Πάνω από 30 κόμματα συμμετέχουν στις εκλογές. Είναι αλήθεια πως η ΝΔ του καραμανλικού Κασσελάκη είναι ίδια με το σημιτικό ΠΑΣΟΚ του Μητσοτάκη το οποίο είναι ίδιο με το «ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δύο σε ένα» του Ανδρουλάκη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.
Υπάρχει το ΚΚΕ. Δε σας αρέσει το ΚΚΕ; Ψηφίστε κάποιο άλλο κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Βάλτε τους στο κοινοβούλιο. Ψηφίστε όμως για να πέσει το ποσοστό των καθαρμάτων. Το είπε ο Μητσοτάκης: Αν πάρω παραπάνω από τις προηγούμενες ευρωεκλογές, σας γάμησα! Δεν το είπε έτσι, αλλά αυτό ακριβώς είναι το νόημα.

Ψηφίστε όσους θα αγωνιστούν κατά του ξεπουλήματος. Αλλιώς το μπάνιο που θα κάνετε τη μέρα των Ευρωεκλογών θα είναι το τελευταίο που κάνετε δωρεάν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *