Αλήθεια, πώς να σχολιάσεις το εκλογικό σώμα που κάνει αυτές τις επιλογές;

Οπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν -με το προσωπικό οπτικό πρίσμα του ο καθένας- τα πρόσωπα που επέλεξε το εκλογικό σώμα για να αναλάβουν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο.

Την τιμητική τους έχουν η Ελεονώρα Μελέτη -εκλέχτηκε ευρωβουλεύτρια με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., λαμβάνοντας 173.530 ψήφους- “ξεθάβοντας”, περασμένες αθυροστομίες της σεξουαλικού περιεχομένου. Ρεσιτάλ, όπως αναμενόταν έδωσε σήμερα ο προφήτης μας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Αυτό που είναι όμως απίστευτο είναι ότι συνέβη με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Οι δυο ευρωβουλευτές που αποτέλεσαν τους εκλεκτούς της εκλογικής βάσης του κόμματος Βελόπουλου είναι κάτι το μοναδικό. Ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε την (σχεδόν) συνωνυμία του με τον στρατηγό ε.α και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλη Σ. Φράγκο και εκλέχτηκε πανηγυρικά. Η δεύτερη ευρωβουλεύτρια, η 76χρονη Αλεξανδράκη Γαλατώ, ήταν το πρόσωπο, που σχολιάστηκε περισσότερο. Μιλάμε για μια ηλικιωμένη κτηνοτρόφος από το Διδυμότειχο η οποία δεν έχει δημοσιεύσει βιογραφικό, δεν έχει συμμετάσχει στα κοινά, δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη, δε τη ξέρει κανείς. Απλώς το όνομα της ήταν πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο και αυτό αρκούσε για να λάβει 51.458 ψήφους. (Και ο Νίκος Αναδιώτης, εκεί οφείλει την εκλογή του σαν ευρωβουλευτής. Ηταν πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ). Κλαυσιγελως!!

Αλήθεια, πώς να σχολιάσεις το εκλογικό σώμα που κάνει αυτές τις επιλογές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *