Επιμονή ναζιστών.

Γράφει ο mitsos175

Ένα από τα γνωρίσματα των εγκληματιών ναζίδων είναι η επιμονή τους να κάνουν καταστροφή, να χτυπήσουν τον αθώο. Κάθονταν πχ οι Εβραίοι στη Γερμανία, δεν πείραζαν κανένα, αλλά τα ναζίδια δεν τους άφηναν σε ησυχία. Τους συκοφαντούσαν, τους έβριζαν, όταν πήραν την εξουσία τους ανάγκαζαν να φοράνε άστρο, τους χτύπαγαν και τελικά τους εξόντωναν μαζικά. Γιατί; Γιατί έτσι κάνουν οι ναζί.

Το ίδιο κάνουν τα καθάρματα της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Βέβαια τις περισσότερες φορές η αιτία είναι το κέρδος ελαχίστων αρπακτικών. Οι τιμές του πετρελαίου έπεσαν. Οι τιμές όμως του ρεύματος ανέβηκαν! Γιατί ρε σκουλήκια; Για να μπει στη λίστα των δισεκατομμυριούχων ο Μυτιληναίος που πουλά ρεύμα. Τα δις έτσι γίνονται, με τις πλάτες της συμμορίας της ΝΔ. 1,3 δις $. Είδατε που λεφτά υπάρχουν; Χάρη σε όλους εσάς ένας ακόμα Έλληνας διέπρεψε. Την επομένη φορά που θα σας γδάρει ο λογαριασμός, να αισθανθείτε εθνικά υπερήφανοι.

Το ίδιο με τα οικόπεδα, με τα τροχόσπιτα… Τα τροχόσπιτα. Δεν έχω, αλλά θεωρώ πως αυτοί που έχουν, πείραξαν κάποιους άλλους. Τι τους πείραξε; Τι πείραξαν οι Εβραίοι τους ναζί; Υπήρχαν! Ε, τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων τους πείραξε που υπάρχει τρόπος να μην πληρώσει κάποιος τα μαλλιοκέφαλά του για να κάνει διακοπές. Θες θάλασσα; Θα πληρώσεις! Γιατί ρε, δικιά σας είναι η θάλασσα; Δικιά τους τη θεωρούν!

Δε σε αφήνουν να ησυχάσεις. Έρχεται στα Πανεπιστήμια: Πρόστιμο σε όσους δεν πίνουν καφέ στα κυλικεία! Έφερες από το σπίτι; Απαγορεύεται! Πρόστιμο! Αστυνομία! Πιάστε τον παραβάτη! Να κονομήσουν και οι φίλοι του κόμματος που πήραν απευθείας ανάθεση το κυλικείο. Υπερβάλλω; Ψηφίστε ΔΑΠ κι έρχεται!

Ο Βασιλάκης είπε για την αρσενική Εύα Μπράουν, το χουντικούλη και τις 14 γενεές των δοσιλόγων προγόνων τους, λέξεις που δεν άκουσα ποτέ πριν! Γιατί ο άνθρωπος πήγε να πάρει τα φάρμακά του στο νοσοκομείο και του ζήτησαν κωδικό στο κινητό! Προσπάθησα να τον βοηθήσω, δυστυχώς δε μπόρεσα – μύλος με την ψηφιακή διακυβέρνηση. Έτσι θα κάτσω να προσέχω την κατάκοιτη μητέρα του, για να πάει στα ΚΕΠ μπας και βγάλει άκρη! Μόνο που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, γιατί κι αυτά έχουν κλείσει τα περισσότερα.

«Γιατί μας ταλαιπωρούν ρε Μήτσο;» Σε αυτό το άρθρο δίνω μια απάντηση. Γιατί σε δαγκώνει το τσιμπούρι; Γιατί ο καρχαρίας επιτίθεται εκεί που θα μυρίσει αίμα; Ο φασίστας, ο ναζί, δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει. Θα σου προσθέσει κι άλλα προβλήματα. Στην Μπανανία μας αποκλείεται να αφήσουν για πολύ κάτι που λειτουργεί, ενώ δε φτιάχνουν ποτέ τα στραβά.

Ενόχλησε το κόμμα του Καλαμπόκα, των τραμπούκων, του ναζιάρη με το τσεκούρι, η βία στα σχολεία! Που πριν το ΠΑΣΟΚ είχαν προέκταση του ξερού τους οι δάσκαλοι τις βέργες! Από ξύλο κρανιάς, όπως οι σάρισες! Έρχεται η δεξιά να μας μιλήσει για βία! Η δεξιά, το παρακράτος, η μαφία!

Το λέμε συνέχεια. Δε θα σταματήσουν μόνοι τους. Είτε για το κέρδος, είτε επειδή είναι κομπλεξικοί, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τον κοσμάκη. Επί Παπαδόπουλου έλεγαν ως και για την εμφάνιση! Τόσο μαλάκες! Οι άλλοι φασίστες με τα ράσα μας βγάζουν πρόγραμμα τι φάμε και πότε!
Μια η λύση, υποδομές. Πηγάδες! Να φτιάξουμε πολλές πηγάδες. Και κονσέρβες. Τώρα μάλιστα που μπορεί να πέσουν πυρηνικά, οι κονσέρβες και τα κονσερβοκούτια θα γίνουν ανάρπαστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *