Μπατσάδικα λουλούδια

Τι μπουμπούκια στεγάζονται στο χοιροστάσιο της μπασκιναρίας δεν λέγετε. Χτες από επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας διαβάσαμε ότι συνέλαβαν μια κοπέλα γιατί «προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει…». «Χύσιμο» με δαπάνες ελληνικού δημοσίου πρώτη φορά ακούσαμε αλλά τέσπα…

Τώρα μαθαίνουμε για το ποιόν ενός άλλου μπάτσου που φύλαγε το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη και παρ’ ολίγον να στείλει στα θυμαράκια με πυροβολισμούς έναν ομόσταυλο του.

Όπως γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου αυτός ο μπάτσος είναι εντελώς σαλταρισμένος αφού:
«Ο αστυνομικός που είχε βάρδια στο φυλάκιο της κατοικίας του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα αντιμετώπιζε εδώ και καιρό ψυχολογικά προβλήματα. Είχε συλληφθεί επανειλημμένως γυμνός στη σκοπιά του και ελάμβανε ειδική αγωγή.

Ήταν τόσο σοβαρά αυτά τα προβλήματα μάλιστα, που όπως λένε πηγές, οι γονείς του αναγκάζονταν να του κάνουν παρέα στη σκοπιά για να είναι συνεχώς μαζί του.
Επίσης είχε στο παρελθόν απειλήσει συναδέλφους του παρουσιάζοντας έτσι σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνική συμπεριφορά του. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι, (οι συνάδελφοί του) του έχουν γίνει προφορικές αναφορές στο ΑΤ Αμπελοκήπων όπου υπηρετούσε, ότι τους απειλούσε με το όπλο του. Όπως είναι φυσικό απέφευγαν την υπηρεσιακή οδό (έγγραφη αναφορά) και έτσι το θέμα παρέμενε στάσιμο».

Αλλά εδώ που τα λέμε αν δεν είσαι λίγο σαλταρισμένος πώς θα μπορέσεις να επιβάλεις τον «νόμο και την τάξη», όπως το εννοεί ο Μαρκογιαννάκης;
Ο συγκεκριμένος παραήταν και πάλι καλά που το κουμπούρι του δεν είχε στόχο κανένα 15χρονο.

0 απαντήσεις στο “Μπατσάδικα λουλούδια”

  1. Η Ελληνική Αστυνομία μόνο για χειρομαλάξεις του μορίου είναι … Πρώτη μου φορά εδώ .. ωραία θέματα !! Θα ξανά ‘ρθω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *