ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ – ΒΟΥΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 6μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε τη φασιστική παρακρατική δολοφονική επίθεση στο Στέκι
Μεταναστών την προηγούμενη Τρίτη 24/02/09.

Θεωρούμε ότι αυτή η επίθεση δεν στρέφεται μόνο εναντίον του Στεκιού, του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης και του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.
Είναι επίθεση εναντίον όλων μας, του κινήματος, της Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Κυρίως όμως είναι επίθεση κατά του κινήματος που βγήκε απο την εξέγερση του Δεκέμβρη. Αυτό το κίνημα προσπαθούν οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί να εκφοβίσουν με ΜΑΤ
και χημικά, συκοφαντίες από τα ΜΜΕ, διώξεις, ακόμα και χειροβομβίδες.

Η απάντησή μας είναι μόνο μία:
ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ .

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ – ΒΟΥΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 6μ.μ.

Στέκι Μεταναστών, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης, Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, Πρωτοβουλία για την Κοινή Δράση και την Ενότητα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, Συνασπισμός, Νεολαία Συνασπισμού, Ξεκίνημα, YRE, Aυτόνομο Στέκι, Αντιπολεμική Διεθνιστική Κινηση, ΚΟΕ, ΚΚΕμ-λ, ΣΕΚ, Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, Κόντρα, ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, Κόκκινο, Πρωτοβουλία Κατοίκων Εξαρχείων, ΑΡΑΣ, ΑΡΑΝ, ΔΕΑ, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, ΑΚΟΑ, ΝΑΡ, Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων, ΟΚΔΕ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *