“Φύτρωσε” και νέα… ζαρντινιέρα

Καταγγελία για ανηλεή ξυλοδαρμό Πατρινού φοιτητή, από όργανα της τάξης με πολιτικά.
Ο νεαρός είναι γόνος πολύ γνωστής οικογένειας, τα μέλη της οποίας προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν και θα διεκδικήσουν το δίκιο τους μέχρι τέλους.

Μια απίστευτη υπόθεση, με καταγγελία για αναίτια σύλληψη και ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς, δημιουργεί σκηνικό “ζαρντινιέρας” και στην Πάτρα. Πρόκειται για καταγγελία που αναμένεται να λάβει και τη μορφή μηνυτήριας αναφοράς κατά της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., από πολύ γνωστή οικογένεια της Πάτρας, ο νεαρός γιος της οποίας φέρεται να εδάρη αλύπητα από άνδρες της τοπικής αστυνομίας με πολιτικά, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, στην παραλιακή ζώνη, χωρίς να έχει καμία εμπλοκή με τα επεισόδια!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ!

Σύμφωνα με τα όσα και επίσημα θα καταγγείλει η οικογένεια του Πατρινού φοιτητή, ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ των επεισοδίων αναίτια, ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο ή τρεις αστυνομικούς με πολιτικά, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ εξυβρίστηκε και απειλήθηκε με το χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του νεαρού -η μητέρα του είναι πολύ γνωστή γιατρός της πόλης-, ο ίδιος είχε βρεθεί στην παραλιακή ζώνη, προκειμένου να δει από κοντά όσα συνέβαιναν, χωρίς, όμως, να έχει καμία συμμετοχή σε έκνομες ενέργειες, που να δικαιολογούσε τη σύλληψή του.

Παρά ταύτα, αστυνομικοί με πολιτικά, όπως θα υποστηρίξει η οικογένεια, τον εντόπισαν όταν εκείνος βρισκόταν αρκετά μακριά από τα τεκταινόμενα, κοντά στον καταυλισμό των Αφγανών προσφύγων, χωρίς λόγο τον συνέλαβαν και ακολούθως τον ξυλοκόπησαν άγρια, πριν τον οδηγήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση, μαζί με ακόμη έναν, μικρότερης ηλικίας, νεαρό, που είχαν εντοπίσει στην περιοχή και τον οποίο επίσης προσήγαγαν, αφού είχαν “περιποιηθεί” το φοιτητή.

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

Η υπόθεση αυτή, για την οποία υπάρχουν και περισσότερο λεπτομερείς καταγγελίες, που θα γίνουν γνωστές στις επόμενες ώρες και ημέρες (καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί να προηγηθεί η δημοσιότητα από την προβλεπόμενη διαδικασία, που ήδη ξεκίνησε να ακολουθεί), αναμένεται να λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οικείοι του νεαρού φοιτητή διαβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υπαναχωρήσουν από την απόφαση να ριφθεί άπλετο φως σε αυτή την αναίτια, όπως αναφέρουν, σύλληψη και τον ξυλοδαρμό του γιου τους.

Πηγή: Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *