Μετακόμιση

Ευχαριστώ όσους μου έδωσαν μια ευκαιρία να γράψω – και ευτυχώς που υπήρχαν και αυτοί, μιας μέχρι και το 2008 τα φόρουμ που επέτρεπαν την πολιτική-οικονομική κουβέντα ήταν λίγα (σημάδι και αυτό της παρακμής).

Όπως και να έχει, λόγω οικογενειακών και οικονομικών λόγων, θα φύγω για Αυστραλία σε 6-9 μήνες, εκτός “συγκλονιστικού απροόπτου” – είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο – εμένα δε με πειράζει ιδιαίτερα να χειροτερεύσουν τα πράγματα, αλλά με πειράζει αν δεν υπάρχει ένας λαός που θα είναι αποφασισμένος και ικανός να τα αντιμετωπίσει. Προς αυτή την κατεύθυνση προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά μην έχοντας πλέον μεγάλη οικονομική (και άρα χρονική) ευχέρεια να γράφω, αναγκαστικά θα φύγω, μιας και δε μπορώ πλέον να πολυπροσφέρω όπως θα ήθελα.

Για όσο καιρό μείνω ακόμα Ελλάδα, θα γράφω σε ένα νέο blog, στα αγγλικά (για να προετοιμαστώ και για την Αυστραλία). Όσοι θέλουν μπορούν να το βρουν στη διεύθυνση whataboutmarx.blogspot.com.

Καλή δύναμη για το 2012 (και για όλα τα υπόλοιπα χρόνια μετά από αυτό). Αν χρειαστεί και αν μπορέσω, θα γράψω και στο blog αυτό στα ελληνικά, ανάλογα και με τις εξελίξεις.

0 απαντήσεις στο “Μετακόμιση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *