Οταν αποκαλύπτονται μόνοι τους οι δημοσιοκάφροι

Στο blog των απολυμένων του «Ελεύθερου Τύπου» δημοσιεύετε ένα σχόλιο με δηλητηριώδη υπονοούμενα με στόχο τον Δημήτρη Ρίζο και τον Γιώργο Κύρτσο.

Κι αυτό για τα όσα ακούστηκαν απ’ τους δυο εκδότες για το τι προηγήθηκε πριν το κλείσιμο του «Ε.Τ» απ’ τους Αγγελοπουλαίους.

Στο δημοσίευμα του μπλογκ ο Δημήτρης Ρίζος χαρακτηρίζεται «μυθομανής 75χρονος εκδότης» κάνοντας αναφορά στο ότι: «κανείς δε μίλησε ποτέ για τις λαμογιές του όπως και αργότερα για τον εχθρό του και τωρινό του σύμμαχο, Γιώργο Κύρτσο».

Η ανάρτηση στο μπλογκ των απολυμένων του «Ε.Τ» η ανάρτηση καταλήγει με έντονο απειλητικό ύφος απευθυνόμενη στον Δ.Ρ και Γ.Κ: «Ας μην προκαλούν λοιπόν γιατί ξέρουμε πολλά.
Θέλετε να μιλήσουμε, κύριοι για τα εγκλήματά σας;
Η θα το βουλώσετε επιτέλους;».

«Κάποιος που ξέρει ….» υπογράφει την ανάρτηση και εμείς θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε. Αφού ρε φίλε ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις «λαμογιές» και «εγκλήματα» που έχουν διαπράξει ο Δ. Ρίζος και ο Γ. Κύρτσος γιατί τόσο καιρό δεν τα αποκαλύπτεις; Πιθανόν αυτό να διώκεται και με τον αστικό ποινικό κώδικα με την κατηγορία της «υπόθαλψης εγκληματία».
Μ’ αυτά που γράφεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε τόσο καιρό. Ότι αναμεταξύ των δημοσιογράφων επικρατεί μια ομερτά και μόνο σε στιγμές έντονης αντιπαράθεσης αναμεταξύ σας υπάρχουν αναφορές με απειλές και εκβιασμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *