Με την όρεξη θα μείνουν


Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της η φυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» που η μπάτσοι εξαπέλυσαν επιχείρηση «”σκούπα” εν όψει “Δεκεμβριανών”».

Πανηγυρίζουν και για κάτι άλλο τα δεξιά έντυπα. Επιτέλους, γ αυτά, βρέθηκε και μια «σοσιαλιστική» κυβέρνηση που προσπαθεί να βάλει λουκέτο στις ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης. Κάτι που δεν είχε τολμήσει ούτε η κυβέρνηση της Δεξιάς. Και η προσπάθεια αυτή αρχίζει βάζοντας στο στόχαστρο τους το indymedia.
Το κλίμα είχε δημιουργηθεί από τα τηλεοπτικά ασυνάρτητα παραληρήματα του Αδωνη Γεωργιάδη, από τις παρεμβάσεις του ΛΑΟΣ στην βουλή κλπ.

Δεν μας εκπλήσσει η εξέλιξη αυτή. Την αναμέναμε. Όπως είχαμε σημειώσει και σε περασμένη ανάρτησή μας: “Ο Χρυσοχοϊδης, αποδέχτηκε εισήγηση των πρακτόρων του κλιμακίου του FBI, που βρίσκετε στην Αθήνα για να «συνδράμει στις έρευνες κατά της τρομοκρατίας» και ιδρύει στο υπουργείο του υπηρεσία … χάκερς.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες στην υπηρεσία αυτή θα προσληφθούν 42 άτομα, πολύ καλά γνώστες του διαδικτύου, θα εκπαιδευτούν από ξένους πράκτορες και θα έχουν αντικείμενο την συλλογή πληροφοριών και την παρέμβαση σε ιστότοπους (blogs και ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης)”.

Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι η μεθόδευση που ακολουθήθηκε.
Επέλεξαν να είναι ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου για να εξαπολύσουν ποινικές διώξεις εναντίον της διοίκησης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου για τη λειτουργία της ιστοσελίδας του indymedia από το δίκτυο του Ιδρύματος.

Φυσικά και δεν πρόκειται να έχουν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα οι μεθοδεύσεις του υπουργού Καταστολής. Πρέπει κάποιος να του πει ότι το καρφί όσο το χτυπάς τόσο καλύτερα στεριώνετε. Και το ίδιο θα συμβεί και με τις ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης που έβαλαν στο στόχαστρο αυτός και οι κηδεμόνες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *