Αίμα και τροφή μόνο με ελληνική ταυτότητα…

Της Μιχαλούς – “Ποντίκι”

Η Χρυσή Αυγή παρέχει δωρεάν φαγητό αποκλειστικά σε Έλληνες, αλλά και … αίμα!!! Είπαμε, η χώρα είναι σε κρίση, αλλά τέτοια πνευματική κρίση, δεν την περίμενε κανείς, ή μήπως είναι κι αυτό μέσα στο “λογαριασμό” της παρακμής που καλούμαστε να πληρώσουμε.

Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο ‘ανθρωπισμός” αφορά κυρίως τους Έλληνες πολίτες. Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο να “χαστουκίζεις” το σύστημα και άλλο τη ζωή!

Και όμως το νεοναζιστικό αυτό κόμμα, με αυτού του είδους τα επικοινωνιακά τρικ, πετυχαίνει να συμπαρασύρει μαζί του τις λαϊκές συνοικίες, στις ηλικίες 25-44 ετών αλλά και στους ανειδίκευτους εργάτες/ελαστικά απασχολούμενους (24,5%) καθώς και στους ανέργους (12,2%). Ακόμη και στους εργοδότες/επιχειρηματίες σε ποσοστό 20,3% των ψήφων τους! Είναι φανερό ότι πάνω από ένας στους πέντε Έλληνες εργοδότες και επιχειρηματίες ψηφίζει (!)τους θιασώτες του Χίτλερ…Οι Εληναράδες τελικά τσιμπάνε με κάτι τέτοια κόλπα !!!

Τελικά είμαστε θεατές σε μια ταινία φρίκης, με πρωταγωνιστές στην σκηνή του παραλόγου όλο το πολιτικό μας σύστημα και τώρα με χειροκροτητές του, σκηνοθέτη την Χρυσή Αυγή, η οποία στην ουσία είναι το απόσταγμα μιας ελληνικής κοινωνίας της Άκρας Δεξιάς, των εκτελέσεων, των βασανισμών, των διώξεων, των κομμένων κεφαλιών..

Και το κακό που έκαναν οι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται να μην έχει σταματημό πια αφού η λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει δεν θα έχει καμία λογική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *