Οι Ναζί της Χρυσής Αυγής τσάτσοι των Μνημονίων και του Στρατιωτικού κατεστημένου απαιτούν 14 μήνες θητεία

Ξανά το defencenet.gr πλασάρει τις ακραίες θέσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής που απαιτεί «Yποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου και θητεία 14 μηνών».

Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική δύναμη, αλλά αποτελεί τον πιο αισχρό εχθρό των εργαζομένων και της νεολαίας, την αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και βασικό μηχανισμό για την επιβολή της σκληρής ταξικής πολιτικής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ενάντια στα Μνημόνια της Ε.Ε.-ΔΝΤ, των τραπεζών και των τοκογλύφων, αλλά αποτελεί τη δολοφονική δύναμη για να γίνουν πράξη, δίπλα στα ΜΑΤ, τους εισαγγελείς και τα ΜΜΕ.

Τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών δε πουλάνε πια, ενώ τα προπαγανδιστικά παιχνίδια με την προσφορά κοινωνικού έργου με τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης, δηλαδή με τους φόρους του εργαζόμενου λαού μας δε μπορούν να αποκρύψουν την χυδαία πολιτική της.

Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο μιλιταρισμός τους βαράει προσοχή στον κόσμο του πλούτου.

Έτσι, ενώ τα αστικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν να κάνουν πράξη την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες, η Χρυσή Αυγή απαιτεί 14 μήνες για όλους και στράτευση των 18χρονων, ώστε αδύναμοι πολιτικά και χωρίς κοινωνικές εμπειρίες να μετατρέπονται σε στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να υποτάσσονται πιο εύκολα στην ιεραρχία και στην αυθαιρεσία των αξιωματικών.

Η Χρυσή Αυγή παπαγαλίζει και αυτή τα παραμύθια για τους λόγους περιορισμένης επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, ενοχοποιώντας για αυτό την 9μηνη θητεία.

Ουσιαστικά δηλαδή η Χρυσή Αυγή υπερασπίζει και ζητά τμήμα από τα οφέλη του αμαρτωλού πελατειακού κράτους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, καθώς δε βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που εξυπηρετούν μόνο τοπικά οικονομικά στρατόπεδα και τις ανάγκες εξέλιξης ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών.

Επιπλέον η Χρυσή Αυγή ενώ παρουσιάζεται υπερασπιστής της στρατιωτικής εκπαίδευσης, ουσιαστικά υπερασπίζει τα προνόμια των αξιωματικών και πιο συγκεκριμένα να κάνουν δωρεάν διακοπές στα ΚΑΑΥ, που όμως εργάζονται δωρεάν ως υπηρέτες τους  οι χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι, για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

Άρα η Χρυσή Αυγή μιλά για 14μηνη θητεία Αγγαρειομάχων-Σκοπάνθρωπων-Βυσμάτων-Υπηρετών των αξιωματικών σε ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι «Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού» γιατί όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι μονάδες έχουν πολεμική επάνδρωση, δηλαδή 100% π.χ. 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία κλπ.

Το πόσο ταξικά τσάτσος είναι η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται από την πρόταση της να αυξηθεί ο χρόνος εκμετάλλευσης όλης της νεολαίας, αγόρια και κορίτσια, μειώνοντας παράλληλα τους δείκτες της ανεργίας. Αλήθεια, μπορούν όλοι αυτοί οι ναζιστές να σκεφτούν, λέμε τώρα, τι οικονομικό βάρος σημαίνουν όλα αυτά για την λαϊκή οικογένεια.

Η Χρυσή Αυγή δρα ως λαγός του αστικού συστήματος εξουσίας στην εφαρμογή των πιο επιθετικών σχεδίων του. Σχεδιάζουν μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, με τεράστια εκμετάλλευση της νεολαίας εντός και εκτός των μονάδων. Με την πρόταση τους για 12μηνη παρουσία στις μονάδες της παραμεθορίου, καθώς δε θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο, εξασφαλίζεται μια τεράστια πελατεία δεκάδων χιλιάδων φαντάρων για τις πιτσαρίες, τις καφετέριες-μπαρ, σουβλατζίδικα κλπ. Μια έμμεση επιχορήγηση των επιχειρηματιών από την λαϊκή οικογένεια!

Ωραία ανάπτυξη υπόσχονται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές, Εθνικιστές, Τσάτσοι των Επιχειρηματιών.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κάθετα ενάντιοι στην αύξηση της θητείας και το Μισθοφορικό Στρατό.

Δώστε λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και όχι για νέους εξοπλισμούς.

Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που λείπουν στο εξωτερικό, να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Να καταργηθούν τα εκδικητικά και φορομπηχτικά πρόστιμα ανυποταξίας και μη συμμετοχής σε ασκήσεις επίστρατων.

Να διαλυθούν οι φασιστικές λέσχες εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής-Καταστολής.

Καμιά συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.

Αύξηση του μισθού των φαντάρων, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας.

Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας μας.

Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *