Όχι στη μεθόδευση για το κλείσιμο του 7ου Νοσοκομείου του ΙΚΑ!

Η πρόεδρος των εργαζομένων στο 7ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ στο Ράδιο «Βαθύ Κόκκινο»

Στη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα και τον κοινωνικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εδώ και 2.5 χρόνια οι δυνάμεις του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου με τις κυβερνήσεις τους, κάποιοι συνεχίζουν να αγωνίζονται και να αντιστέκονται για να μην περάσουν τα σχέδια που ισοπεδώνουν κατακτήσεις δεκαετιών και στέλνουν στην εξαθλίωση και στο θάνατο χιλιάδες εργαζόμενους ,ανέργους και απόμαχους της δουλειάς.

Ο χώρος της υγείας όπως και οι όλοι χώροι των κοινωνικών υπηρεσιών και αγαθών έχουν μπει στο στόχαστρο των εφιαλτικών πολιτικών που ξεκίνησαν να υλοποιούν οι αδίστακτοι πολιτικοί υπηρέτες του κεφαλαίου. Το σύστημα δεσμευμένο απέναντι σε ΕΕ και ΔΝΤ κράζει «επίθεση και πάλι επίθεση», προσπαθώντας να ξεμπερδεύει με ό, τι του κοστίζει και διαλύοντας ό,τι έχει απομείνει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον. Εξαγγέλλει απολύσεις, μειώσεις μισθών, συγχωνεύσεις – καταργήσεις οργανισμών ακόμη και νοσοκομείων και όποιος αντέξει. Οι τεράστιες περικοπές στην υγεία, οδήγησαν σε ελλείψεις προσωπικού, φαρμάκων, υλικών και τελικά στην υποβάθμιση – απαξίωση των νοσοκομείων.

Οι εργαζόμενοι στο 7ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ δίνουν εδώ και 1,5 χρόνο τον δικό τους αγώνα για να αποφευχθεί το κλείσιμο του, με την δήθεν «συγχώνευση» – κατάργηση με το «Αγία Όλγα»

Στο πλαίσιο των εκπομπών του Ράδιο « Βαθύ Κόκκινο», «Μπορούμε χωρίς αφεντικά» πήραμε συνέντευξη από την πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων στο 7ο Νοσοκομείο, Ρούλα Σακκά ΚΑΙ θα την μεταδώσουμε αύριο Παρασκευή 31/8/στις 9 το βράδυ.

 

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/7_30.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *