Το θράσος του καπιταλιστή

Ο «κύριος» λέγετε Βασίλης Κορκίδης. Θεωρείται από τους επιτυχημένους καπιταλιστές (ξέρουμε φυσικά τον τρόπο που «επιτυχαίνουν» τα άτομα του σιναφιού του. Με ξεζούμισμα του εργατικού προσωπικού του, με κρατικές επιδοτήσεις και δάνεια δανεικά κι αγύριστα απ’ τις κρατικές τράπεζες).
«Πρότυπο» τον θεωρεί η επιχειρηματική κλίκα του Πειραιά γ’ αυτό τον έχει και στην προεδρεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ πρόσφατα ανεδείχθη και πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Ζήλεψε, λοιπόν, την «δόξα» ενός άλλου καπιταλιστή, του Κ. Μίχαλου και ποια αθλιότητα, λέτε ότι βγήκε και ξεστόμισε δημόσια;

Διαβάστε και φρίξτε: «Οι αγρότες αφού έσπειραν, βαρέθηκαν να κάθονται, βαρέθηκαν και τα καφενεία και κλείνουν τους δρόμους»!!!!

Η απρέπεια και η αυθάδεια ποτέ δεν έλειψε από τους καπιταλιστές. Στην προκειμένη περίπτωση όμως δεν πρόκειται απλώς για κάτι τέτοιο.
Ο τύπος αυτός αφού είδε τα τελευταία χρόνια τα κέρδη των επιχειρήσεων του να απογειώνονται σε αστρονομικά μεγέθη, έχει το θράσος να βγαίνει και να φτύνει δημόσια τους ξωμάχους της γης που παλεύουν για την επιβίωση τους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *