Υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας

Την παπαριά του μήνα την ακούσαμε σήμερα από τον Γ. Παπανδρέου: “«Συγκινούμαι όταν βλέπω ανθρώπους στο δρόμο να μου λένε ότι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το μισθό τους για την πατρίδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο, προϊδεάζοντας τους πολίτες ότι έχει τεθεί επί τάπητος και το ενδεχόμενο περικοπών στον 14ο μισθό”, γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία».

Δηλαδή αν πιστέψουμε όσα διαβάσαμε και ακούσαμε τις τελευταίες μέρες από γκαλοπατζήδες, δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια αλλά και από κυβερνητικά στελέχη θα πρέπει να υποθέσουμε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να οδηγηθεί μαζικά σε ψυχιάτρους και ψυχαναλυτές!!!

Ε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση όταν μας λένε ότι η κατάργηση εργατικών κατακτήσεων που αποκτήθηκαν με μακροχρόνιους αγώνες και αίμα έχουν κοινωνική αποδοχή.

Είναι δυνατόν να διαβάζεις και να ακούς ότι η επιστροφή στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που μας οδηγούν ντόπια πλουτοκρατίας, με το πολιτικό της προσωπικό και ξένοι επικυρίαρχοι έχει την «κοινωνική συναίνεση»;

Κι όμως αυτή είναι η κατασκευασμένη πραγματικότητα που μας παρουσιάζουν. Κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο σε συνεργασία με τους λεγόμενους μηχανισμούς διαμόρφωσης της κοινής γνώμης υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας.
Ούτε σε λωτοφάγους να απευθυνόταν.

0 απαντήσεις στο “Υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *